A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Увага! ОГОЛОШЕННЯ

Увага! ОГОЛОШЕННЯ

До Сколівської міської раді надійшло звернення від товариства з обмеженою відповідальністю «СТА» щодо надання дозволу на перепоховання  ЛУЧКО Юлії Францівни (1905-1943, розстріляна під час ІІ світової війни), могила якої знаходиться на території  ТзОВ «СТА» за адресою: м. Сколе, вул. Князя Святослава, 84. За інформацію адміністрації підприємства пошуки нащадків загиблої  протягом  трьох років безрезультатні. Звертаємось до всіх, хто володіє інформацією щодо родичів чи нащадків загиблої, повідомити Сколівську міську раду за адресою: 82600, Львівська обл., Стрийський р-н, м. Сколе, м-н Незалежності,1,  або  на електронну адресу: smiskrada@ukr.net до 15 вересня 2023 року.

10:23 15.08.2023

На Стрийщині проведуть зустріч із сім’ями загиблих, полонених та зниклих безвісти захисників: як зареєструватись

На Стрийщині проведуть зустріч із сім’ями загиблих, полонених та зниклих безвісти захисників: як зареєструватись

16 серпня об 11:00 год в актовій залі Стрийського фахового коледжу Львівського національного аграрного університету (м. Стрий вулиця Львівська, 169) https://maps.app.goo.gl/jG2LhcFf2NFxVYAc9 відбудеться зустріч із сім’ями загиблих, полонених та зниклих безвісти захисників. Зустріч проводитиме офіс Координаційного центру, що діє у районі. Свої послуги та допомогу присутнім нададуть:

13:29 09.08.2023

Пишаємось нашими ЗАХИСНИКАМИ

Пишаємось нашими ЗАХИСНИКАМИ

На днях воїна-захисника з с. Підгородці, Івана ПІСТОЛЯКА нагороджено почесним нагрудним знаком "Золотий хрест" від Головнокомандувача Збройних сил України Валерія ЗАЛУЖНОГО. Підтримуємо наших Захисників! Віримо у Перемогу!

08:28 08.08.2023

Сьогодні, 5 серпня, минає рік з дня загибелі Захисника України, воїна нашої громади з м.Сколе, Романа ЛОГВИНА,  який беззастережно віддав своє життя, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України

Сьогодні, 5 серпня, минає рік з дня загибелі Захисника України, воїна нашої громади з м.Сколе, Романа ЛОГВИНА, який беззастережно віддав своє життя, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України

З 1994 по 1998 рік служив у Збройних Силах України за контрактом. Здобув військовий вишкіл та досвід. Пробував свої сили у мирних професіях, між тим будував своє особисте життя, допомагав матері, був для неї міцною опорою та надією. З перших днів війни залишився вірним присязі українського воїна, взяв до рук зброю. 26 лютого 2022 року добровільно вступив до лав Збройних Сил України. У реальних боях Роман вміло боровся проти підступного ворога - російського окупанта. Був зібраним, приймав важливі рішення, успішно виконував бойові завдання зі своїм підрозділом. На нього рівнялися рядові солдати, його поважали військові, бо своєю виваженістю, сміливістю, мужністю здобув авторитет. 5 серпня 2022 року у запеклому бою поблизу м. Бахмут Донецької області командир зенітно-ракетного артилерійського взводу сержант Роман ЛОГВИН був смертельно поранений. У серпні 2022 року Сколівською міською радою Роману ЛОГВИНУ присвоєно звання "Почесний громадянин Сколівщини" (посмертно). З сумом в серці та глибокою повагою згадуємо сьогодні Героя, який заплатив найвищу ціну задля миру та спокою в нашій країні. Скорбимо разом із рідними та розділяємо горе непоправної втрати. Герої назавжди у наших серцях!

09:14 05.08.2023

03-06 серпня 2023 року в Тустані відбудеться табір живої історії

03-06 серпня 2023 року в Тустані відбудеться табір живої історії

Вже з 3 по 6 серпня відбудеться табір живої історії у науково-популярному форматі. Табір складатиметься із - Майстерень: кузня, столярна, текстильна, художня, гончарна, обробка шкіри. Бойової частини: маневри, поєдинки, лучний турнір. Експериментальна частина: випал місцевої руди, лекторій. Також, традиційно: лучний тир, коні, фото в обладунках, бої на м’яких мечах. Організатори Тустань (Tustan') Чорна Галич. За підтримки Львівська обласна державна адміністрація. Детальніше ознайомитись з програмою можна за посиланням: https://docs.google.com/.../1qeM7AwIawO6QZ6AURiCx.../edit...

14:53 01.08.2023

Сколівське КП ВКГ інформує:

Сколівське КП ВКГ інформує:

У відповідь на одні з найпоширеніших звернень, щодо великогабаритних відходів та їх вивезення, вкотре роз’яснюємо для кращого розуміння  дане питання. Великогабаритні відходи (ВГВ) входять до складу твердих побутових відходів, їх розміри перевищують 50 х 50 х 50 см, та не розміщуються у звичайних контейнерах об’ємом 1,1 м3 чи інших контейнерах. ВГВ вивозиться ОКРЕМО не рідше одного разу на тиждень по мірі накопичення, за заявками обслуговуючих організацій або повідомлень мешканців, спецавтотранспортом Сколівського КП ВКГ на полігон великогабаритних та будівельних відходів.

16:26 24.07.2023

Сколівська ДПІ Головного управління  ДПС у Львівській області пропонує в оренду частину приміщення

Сколівська ДПІ Головного управління  ДПС у Львівській області пропонує в оренду частину приміщення

Сколівська ДПІ Головного управління  ДПС у Львівській області, з метою раціонального використання нерухомого майна, яке обліковується на балансі  Головного управління  ДПС у Львівській області, пропонує для розгляду нерухоме майно, яке тимчасово не використовується за призначенням та може бути розглянуте, як потенційний об’єкт оренди станом на 01.07.2023. Місцезнаходження об’єкту: 82600, Львівська область, м.Сколе, вул. Князя Святослава, будинок 5а. Площа приміщення,  яке пропонується для передачі в оренду: частина приміщення площею - 296,5 кв.м. Характеристика об’єкту: другий поверх адмінбудинку Сколівської ДПІ, з окремим входом. За додатковою інформацією можна звертатися за адресою: вул. Князя Святослава, 5а , м.Сколе, Львівська обл., телефон (032-51) 2-14-74.

16:20 24.07.2023

Сколівська громада провела в останню путь Героя Юрія ДМИТРІВА

Сколівська громада провела в останню путь Героя Юрія ДМИТРІВА

Сьогодні, 21 липня, Сколівська громада провела в останню путь Героя, захисника України, жителя с. Кам'янка - Юрія ДМИТРІВА, який загинув під час виконання бойового завдання по захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України. Віддати шану Юрію прийшли керівництво громади, рідні, друзі, духовенство, побратими та односельчани. Прощалися зі сльозами на очах, скорботою та болем від непоправної втрати. Справжній патріот, вірний захисник України. Таким він назавжди залишиться у нашій пам'яті, а його ім’я навіки буде взірцем мужності та патріотизму. Вічна пам’ять і слава Герою

17:00 21.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора