A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Щодо відбору у «Школу Учасника закупівель»

Щодо відбору у «Школу Учасника закупівель»

Повідомляємо, що Департаментом економічної політики Львівської обласної державної адміністрації планується проведення другої «Школи Учасника закупівель» для представників бізнесу Львівщини. Програма «Школа Учасника закупівель» включатиме теоретичний та практичний курс знань: як підбирати тендери для участі, як правильно читати тендерну документацію, як бездоганно готувати тендерну пропозицію, як розробити свою тактику для перемоги. Своїм досвідом поділяться представники Prozorro Market, електронних майданчиків, практикуючі юристи. Для участі представникам бізнесу потрібно зареєструватись за посиланням https://forms.gle/pCWKr77aSrDHxEcE7 участь у навчальній програмі – безкоштовна. За детальною інформацією звертатись у відділ публічних закупівель Департаменту економічної політики Львівської обласної державної адміністрації: (032)261-22-00

15:43 28.06.2023

В громаді тривають роботи по благоустрою

В громаді тривають роботи по благоустрою

В умовах повномасштабної війни, спричиненої збройною агресією російської федерації, першочерговим завданням органів місцевого самоврядування є підтримка Збройних сил України, здійснення заходів і робіт з територіальної оборони. Сколівська міська рада невпинно і повсякденно надає  всебічну, різносторонню допомогу нашим Захисникам. Поряд з цим, не забуваємо і про основну функцію міської ради - утримання в належному стані закладів освіти і культури, зміцнення матеріально-технічної бази медичних установ, соціальну підтримку жителів громади, комунальне господарство, благоустрій населених пунктів громади та розвиток інфраструктури.

10:20 28.06.2023

28 червня - важлива дата в житті України

28 червня - важлива дата в житті України

День Конституції - державне свято, яке демонструє стійкість, демократію, незалежність та свободу. Конституція закарбувала визначення України як суверенної і незалежної, демократичної держави. Це не просто свято нормативного акта, а день, коли було затверджено права і свободи громадян України. Дуже дорогою ціною приходить ця самоідентифікація нації. Бо кожна сторінка головного документа країни написана кров'ю борців за незалежність України. Линуть віки, а ця запекла битва, на превеликий жаль, ще триває... Пам’ятаймо, що ми - сильна держава, мужній народ, єдина нація, котра сьогодні боронить не тільки землю чи закон, а й захищає свою свободу! Тож у цей день бажаємо всім Перемоги та мирного неба на нашій рідній українській землі.

10:19 28.06.2023

До уваги юридичних і фізичних осіб!

До уваги юридичних і фізичних осіб!

До уваги юридичних і фізичних осіб (у тому числі підприємців, які є власниками (користувачами) земельних ділянок, віднесених до сільськогосподарських угідь (рілля, сіножаті, пасовища, багаторічні насадження). Детальніше тут

09:46 27.06.2023

Сьогодні минають роковини загибелі Захисника України, нашого Героя з с. Нижнє Синьовидне Романа ШУТКИ

Сьогодні минають роковини загибелі Захисника України, нашого Героя з с. Нижнє Синьовидне Романа ШУТКИ

Час невпинний. Але він не зітре з нашої пам'яті імена Героїв сьогодення - земляків, які віддали життя у війні за Україну. Роман був добрим сім’янином, батьком двох прекрасних діточок, дбав за них, і саме за їхнє щасливе майбутнє з початком широкомасштабного російського вторгнення наприкінці лютого 2022 року добровільно вступив до лав ЗСУ. Проявив на війні справжню мужність, високий патріотизм, сталеву волю. 26 червня 2022 року в громаду прийшла сумна звістка, Роман загинув у важкому бою під Вовчоярівкою Луганської області, захищаючи Україну.

11:24 26.06.2023

Сьогодні у місті Сколе відбувся фестиваль  SKOLE - FEST "КАРПАТИ ЄДНАЮТЬ"

Сьогодні у місті Сколе відбувся фестиваль SKOLE - FEST "КАРПАТИ ЄДНАЮТЬ"

Під час фестивалю концерт академічної музики Бахмутського фахового коледжу культури ім. Івана Карабиця та колективів Сколівської школи мистецтв Сколівської міської ради став справжнім єднанням культур різних регіонів України. Гості фестивалю мали можливість поринути в атмосферу бойківських традицій і ремесел та насолодитися культурним дозвіллям, зокрема, відвідати різноманітні колоритні бойківські локації, взяти участь у майстер-класах, а також своїми доброчинними внесками підтримати Збройні сили України. В рамках заходу на підтримку Збройних сил України було зібрано понад 37 тис. гривень. Низький уклін нашим Захисникам і всім, хто наближає нашу Перемогу! Нагадуємо, що Захід проводився в рамках проєкту «Карпатський фестиваль Фольк-Арт – спільна культурна спадщина Карпат», який реалізується Асоціацією ЄВРОРЕГІОН "КАРПАТИ - УКРАЇНА" спільно з Podkarpacka Regionalna Organizacja Turystyczna за фінансової підтримки Європейського Союзу через CBC Programme Poland-Belarus-Ukraine та за сприяння Сколівської міської ради.

23:20 25.06.2023

Культурна спадщина є основним джерелом збереження власної ідентичності та історії

Культурна спадщина є основним джерелом збереження власної ідентичності та історії

Вже цієї неділі, 25 червня, у місті Сколе з нагоди відзначення 27-ї річниці Конституції України та з метою підтримки ЗСУ відбудеться фестиваль SKOLE-FEST "Карпати єднають" - подія з атмосферою фольклору і традиційних ремесел.

15:52 19.06.2023

Сьогодні, 19 червня, минає рік, як жорстока війна обірвала життя Захисника України, нашого хороброго воїна, уродженця с. Крушельниця – Івана ЯВОРСЬКОГО

Сьогодні, 19 червня, минає рік, як жорстока війна обірвала життя Захисника України, нашого хороброго воїна, уродженця с. Крушельниця – Івана ЯВОРСЬКОГО

24 лютого 2022 року з початком російського вторгнення Іван без вагань вступив до лав тероборони Києва, а відтак поповнив лави Збройних Сил України. Після боїв за столицю, брав участь у військових діях на сході України. Став командиром розвідувального відділення. Побратими дали йому псевдо «Явір». Його бойовий дух вражав стійкістю і мужністю. В одному з боїв 19 червня 2022 року був важко поранений та помер в с. Покровське Донецької області.

09:49 19.06.2023

ТИМЧАСОВЕ ПРИПИНЕННЯ ГАЗОПОСТАЧАННЯ

ТИМЧАСОВЕ ПРИПИНЕННЯ ГАЗОПОСТАЧАННЯ

Стрийське відділення АТ «Львівгаз» повідомляє про те, що у зв'язку з проведенням ремонтно-профілактичних робіт Бібрським ЛВУМГ  (зупинка ГРС Стинава) 20.06.2023 з 08:00 год до 17:00 год 22.06.2023 буде призупинено газопостачання сіл Нижня Стинава, Любинці, Довголука, Воля Довголуцька, Монастирець, Гірне, Нижнє Синьовидне, Межиброди, Дубина, смт  Верхнє Синьовидне та міста Сколе.

16:36 16.06.2023

Поліцейські закликають: не переходьте за сумнівними посиланнями та нікому не повідомляйте дані своїх банківських карток

Поліцейські закликають: не переходьте за сумнівними посиланнями та нікому не повідомляйте дані своїх банківських карток

Онлайн-шахраї вигадують дедалі нові способи, щоб отримати доступ до чужих банківських рахунків та незаконно заволодіти вашими коштами. Тож поліцейські Львівщини закликають: будьте пильними, коли невідомі намагаються дізнатися дані вашої картки, пароль онлайн-банкінгу чи іншу інформацію, яка стосується грошових рахунків.

13:11 14.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора