Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

СКОЛІВСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ СТРИЙСЬКОЇ ОДПІ ГУ ДФС У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПОВІДОМЛЯЄ

СКОЛІВСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ СТРИЙСЬКОЇ ОДПІ ГУ ДФС У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПОВІДОМЛЯЄ

Доброго дня, пане міністре! Знаю, що в кінці серпня почне діяти спеціальна процедура виїзду за кордон з дитиною, яка після розлучення батьків проживає з одним з батьків. Збираюся у вересні поїхати із сином за кордон на море. Підкажіть, будь ласка, що мені треба робити – по крокам. Дякую! Ірина Кузьменко

11:29 28.08.2018

З днем незалежності України

З днем незалежності України

Сколівчани, прийміть щирі вітання з Днем Незалежності України!      Наша країна, наш народ вже в 27 раз святкує здійснення одвічної мрії українців - бути господарями на своїй прекрасній землі.

07:27 24.08.2018

Вітання з храмовим празником

Вітання з храмовим празником

Шановна святочна громадо Церкви Св. Великомученика Цілителя Пантелеймона ! У цей день, 9 серпня, коли церква вшановує пам’ять Великомученика і цілителя Пантелеймона, Сколівська міська рада вітає Вас з храмовим празником! Бажаємо Вам здоров’я і довголіття, стійкості в служінні Церкві Христовій. Нехай примножується в серці і житті вашому і у всьому світі світло Божественного вчення Христового, дух розуму, дух премудрості. Вашими молитвами і трудами хай процвітають поміж людьми великі блага людства – вічні і непохитні моральні основи життя: мир поміж людьми, братерство і любов, добрі діла, праведність і святість!  Слава Ісусу Христу!   З повагою міський голова                             Володимир Москаль   09.08.2018р.Б.

21:27 09.08.2018

Відбулось засідання бюджетної комісії!

Відбулось засідання бюджетної комісії!

08.08.2018р. о. 16:00 год розпочала роботу постійна депутатська комісія з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів в новому складі під головуванням Трубич Інни Романівни. Секретарем комісії обрано Бондар Оксану Іванівну.

21:23 09.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора