Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Дорожні роботи по вул.Шевченка

Дорожні роботи по вул.Шевченка

Розпочалися роботи по капітальному ремонту вулиці Шевченка в місті Сколе. Наразі працівниками знімається  асфальтне покриття та відбувається підготовка полотна для щебеневої подушки. Просимо жителів вулиці віднестися з розумінням до тимчасових незручностей.

10:34 23.10.2018

У місті встановлено біотуалети.

У місті встановлено біотуалети.

     З метою покрашення ситуації з громадським вбиральнями, враховуючи інтереси громади, Сколівським КП ВКГ заключено договір на оренду 3 біотуалетів. Дані біотуалети встановлені за наступними адресами: вул.Гірка (позаду будинку побуту), вул.Богуна (за центральною аптекою), на території продуктового ринку.

14:59 22.10.2018

Прикрий вандалізм в місті

Прикрий вандалізм в місті

    Зовсім недавно міська рада повідомляла про оновлений вигляд майдану Незалежності та площі Шевченка.  Міська влада доклала чимало зусиль і грошей в оновлення  лавок  для комфорту мешканців і відвідувачів  міста. Однак в нашому місті з’явилися нові "русіни", котрі ломають майно громади. Складається враження що хтось навмисне перетворює місто на руїну. Звертаємось до мешканців Сколе, пильнуйте наше з вами спільне майно, не будьте байдужими.

10:23 22.10.2018

14 жовтня  День Покрови Пресвятої Богородиці

14 жовтня День Покрови Пресвятої Богородиці

14 жовтня в День Покрови Пресвятої Богородиці в Сколе відбулися заходи щодо відзначення Дня захисника України, 76-річниці створення УПА та Дня українського козацтва. Як і кожного року в урочистому сходженні на гору Альтана прийняли участь представники влади та громадськості, були покладені квіти до могили воїнів, після чого відбулась поминальна панахида та пам'ятне віче. В цей день в м. Сколе урочисто відкрили історико-краєзнавчий музей «Сколівщина». У почесній місії перерізання стрічки прийняли участь міський голова Володимир Москаль, голова Сколівської районної ради Микола Романишин, голова Сколівської райдержадміністрації Богдан Янко.

17:19 16.10.2018

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

20.10.2018р. о 12:30 год відбудеться громадське обговорення  детального плану території житлово-громадської забудови по вул.Ів.Франка.

11:36 16.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора