A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Відбудеться засідання координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі,забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків та протидії торгівлі людьми.

Дата: 28.09.2021 16:09
Кількість переглядів: 739

Фото без опису

 

Відбудеться засідання координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків та протидії торгівлі людьми.

 

30 вересня 2021 року о 12 год. 30 хв. в приміщенні Сколівської міської ради під головуванням заступника Сколівського міського голови Романа Чудійовича відбудеться засідання координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі,забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків та протидії торгівлі людьми.

Головним питанням для розгляду на засіданні є взаємодія суб’єктів міської ради, відповідальних за здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству щодо надання допомоги та захисту постраждалим особам та роботи з особами, які вчиняють домашнє насильство або належать до групи ризику його вчинення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора