A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини, оголошення

До уваги громадян!

Сколівський районний відділ ГУ ДСНС України у Львівській області проводить набір кандидатів для зарахування громадян у добровільному порядку до резерву служби цивільного захисту для заміщення вакантних посад рядового та молодшого начальницького складу, а саме: - осіб рядового і начальницького складу, які звільняються із служби в запас Збройних Сил; - військовозобов’язаних, які здобули освіту у закладах освіти цивільного захисту; - військовозобов’язаних, які звільнилися з військової служби у запас.

11:51:34 22.04.2021

Просимо зголоситися небайдужих мешканців, які бажають долучитися до створення добровільної пожежної охорони для забезпечення швидкого реагування та допомоги у разі виникнення надзвичайних ситуацій

Добровільна пожежна дружина (команда) – найбільш ефективне добровільне протипожежне формування яке здатне ліквідувати пожежу з допомогою первинних засобів пожежогасіння на початковому етапі її розвитку з мінімальними затратами. Якщо пожежу не ліквідувати на стадії нестійкої інтенсивності горіння то в подальшому ця інтенсивність зростає і наступає лавиноподібний процес, який супроводжується тяжкими наслідками та значними матеріальними збитками.

11:28:36 21.04.2021

Знайшовши боєприпас, ні в якому разі не торкайтеся його та не підпускайте до нього людей

7 березня о 11:40 піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучено та знищено встановленим порядком 122 мм артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни. Боєприпас був виявлений в лісі поблизу м. Сколе Стрийського району, на відстані 600 м від житлових будинків та 550 м від траси Київ-Чоп

09:55:49 29.03.2021

Продовжуються профілактично-роз'яснювальні заходи з населенням

З метою попередження виникнення пожеж та загибелі людей на них , 25 березня надзвичайники Сколівського району провели планове профілактичне відпрацювання в смт. В.Синьовидне Сколівського району. Рятувальники нагадали мешканцям правила безпеки при використанні електроприладів, розповіли про причини виникнення пожеж та їх наслідки. Для того, щоб люди пам’ятали та дотримувалися елементарних правил безпечної поведінки, рятувальники вручали тематичні листівки та пам’ятки.

09:53:02 29.03.2021

Поблизу села Кам'янка горів мікроавтобус

19 березня 2021 року о 14.11 годині виникла пожежа в с. Кам'янка (Сколівська ОТГ) в автомобілі "VOLKSWAGEN LT". На місце події направлено чергове відділення Сколівської пожежно-рятувальної частини. Вогнем пошкоджено моторний відсік. Силами вогнеборців врятовано автомобіль. Пожежу локалізовано о 14.33 год. та ліквідовано о 14.37 год. В результаті пожежі ніхто не постраждав. Причина загоряння встановлюється правоохоронними органами.

16:00:50 23.03.2021

Збільшено штрафи за порушення пожежної безпеки

У зв’язку із набранням чинності Закону України від 03.02.2021 «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за порушення законодавства у сфері пожежної безпеки» внесені зміни до статей КУпАП:

14:01:24 19.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора