A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Просимо зголоситися небайдужих мешканців, які бажають долучитися до створення добровільної пожежної охорони для забезпечення швидкого реагування та допомоги у разі виникнення надзвичайних ситуацій

Дата: 21.04.2021 11:28
Кількість переглядів: 688

Фото без описуДобровільна пожежна дружина (команда) – найбільш ефективне добровільне протипожежне формування яке здатне ліквідувати пожежу з допомогою первинних засобів пожежогасіння на початковому етапі її розвитку з мінімальними затратами. Якщо пожежу не ліквідувати на стадії нестійкої інтенсивності горіння то в подальшому ця інтенсивність зростає і наступає лавиноподібний процес, який супроводжується тяжкими наслідками та значними матеріальними збитками.

Основними завданнями пожежно-рятувальних підрозділів добровільної пожежної охорони є забезпечення пожежної безпеки, запобігання виникненню пожеж та нещасних випадків на них, гасіння пожеж, рятування людей, а також надання допомоги у ліквідації наслідків інших надзвичайних ситуацій.

Розрахунки вказують на те, що підрозділи Державної пожежної охорони за викликом зможуть прибути на об’єкт в міській місцевості тільки через 20 хвилин з моменту виникнення пожежі, в сільські місцевості час слідування до місця виклику інколи трохи довший. За таких умов пожежі часто набувають піку свого розвитку, завдаючи непоправимих збитків.

Для цього і слід створювати добровільні пожежні дружини (команди), щоб попередити виникненню пожежі чи будь-якої іншої нестандартної ситуації, а в разі її виникнення – швидкої ліквідації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора