Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні мешканці Сколівської громади!

Шановні мешканці Сколівської громади!

У четвер, 21 грудня 2023 року, о 16:00 год в міському Народному домі «Бескид» відбудеться звіт міського голови Миколи РОМАНИШИНА про роботу Сколівської міської ради за 2023 рік. Принагідно повідомляємо, що з метою безпеки громадян онлайн-трансляції в умовах правового режиму воєнного стану заборонено. Сколівською міською радою буде забезпечено відеозйомку звіту міського голови з подальшим висвітленням звіту на офіційному сайті міської ради. Запитання міському голові можна надіслати до 17:00 год 20 грудня 2023 року на електронну адресу: smiskrada@ukr.net

15:15 15.12.2023

Тустань на Дотик

Тустань на Дотик

Сьогодні в Державному історико-культурному заповіднику «Тустань» було презентовано тактильну мініскульптуру. Дана ініціатива - це перші кроки з адаптації території історико-культурного заповідника для осіб з обмеженими можливостями. Це можливість для людей з порушенням зору доторкнутися та уявити самобутню Тустанську фортецю - найпопулярніший туристичний магніт Львівщини. Зокрема, макет містить металеві інформаційні таблиці з двомовними написами шрифтом Брайля, а також QR-код з аудіоозвученням опису макету. Бронзовий макет фортеці  встановлений біля підніжжя Тустанських  скель і буде цікавим для огляду усім охочим. Автором тактильного архітектурного макету є львівський скульптор Василь Одрехівський. Щодо фінансування то половину коштів на реалізацію проєкту надали з програми розвитку туризму та курортів у Львівській області, іншу частину оплатила адміністрація державного історико-культурного заповідника «Тустань».

18:46 13.12.2023

21 грудня відбудеться XLV сесія Сколівської міської ради

21 грудня відбудеться XLV сесія Сколівської міської ради

У четвер, 21 грудня 2023 року, відбудеться ХLV сесія Сколівської міської ради з наступним порядком денним: про затвердження міського бюджету Сколівської міської ради на 2024 рік; про затвердження галузевих програм на 2024 рік; про затвердження фінансових планів комунальних підприємств міської ради на 2024 рік; земельні питання; різне.

11:31 11.12.2023

Цьогоріч в День Святого Миколая-Чудотворця відзначаємо День Збройних Сил України

Цьогоріч в День Святого Миколая-Чудотворця відзначаємо День Збройних Сил України

Сьогодні Сколівська громада об’єдналась в щирій молитві  за наших Захисників та мир в Україні. Під час заходу «Святий отче Миколаю, ЗСУ оберігай!» лунали прохання дітей до Чудотворця про захист для кожного Воїна, а також, щоб Святий Миколай огорнув своєю опікою та допоміг побороти злого ворога, а найкращим подарунком стане для всіх така довгоочікувана мрія – МИРНЕ НЕБО та НАША СПІЛЬНА ПЕРЕМОГА!

16:54 06.12.2023

Розпочинається інформаційна кампанія «Трудовий договір: твій пасок безпеки у світі праці!»

Розпочинається інформаційна кампанія «Трудовий договір: твій пасок безпеки у світі праці!»

1 грудня Держпраці розпочинає інформкампанію «Трудовий договір: твій пасок безпеки у світі праці!», спрямовану на вирішення проблеми незадекларованої праці в умовах воєнного стану. Трудовий договір – це надважливий документ у роботі, але інколи його ігнорують. Він як ремінь безпеки в авто: для деяких здається непотрібним, але насправді дуже важливий. Люди часто думають, що можуть обійтись без нього, сподіваючись, що усе буде добре.

08:43 05.12.2023

Анонс заходів до Дня Збройних Сил України:

Анонс заходів до Дня Збройних Сил України:

Акція «Святий отче Миколаю, ЗСУ оберігай!» (вестибюль МНД «Бескид»): Молитва до Святого Миколая про опіку для воїнів; Коляда «Ой хто-хто»; Дитячі вітання для ЗСУ. Вшанування пам’яті загиблих Героїв (майдан перед МНД «Бескид»): покладання лампадок пам’яті; панахида; спільне виконання Державного Гімну України. Початок заходів о 13:00 год.

14:47 30.11.2023

Відбулась зустріч з родинам загиблих, полонених, зниклих безвісти військовослужбовців Сколівської громади

Відбулась зустріч з родинам загиблих, полонених, зниклих безвісти військовослужбовців Сколівської громади

Сьогодні, 29 листопада, в Сколівській міській раді відбулася чергова зустріч з родинам загиблих, полонених, зниклих безвісти військовослужбовців Сколівської громади за участю представників 3 відділу Стрийського РТЦК та СП відділу обслуговування громадян №4 (сервісний центр м. Сколе) Пенсійного фонду України у Львівській області, відділу №1 управління соціального захисту населення Стрийської РВА, відділення поліції №3 Стрийського РУП ГУ НП у Львівській області, відділу соціального захисту населення міської ради, старост населених пунктів громади. Під час зустрічі відбулось спілкування у форматі «питання-відповіді» щодо шляхів вирішення проблемних питань, які турбують рідних захисників. Зокрема, на зустріч завітав отець Василь БІЛАС, старший духівник Карітасу Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ, який розповів про можливість психосоціальної підтримки для Захисників та їхніх сімей у Реабілітаційному центрі «Назарет». На завершення перший заступник міського голови Юрій ДОПІЛКО зазначив, що Сколівська міська рада й надалі продовжуватиме надавати всебічну підтримку Захисникам та їхнім родинам.

15:30 29.11.2023

07 грудня 2023 року відбудеться засідання ХLІV сесії Сколівської міської ради

07 грудня 2023 року відбудеться засідання ХLІV сесії Сколівської міської ради

У четвер, 07 грудня 2023 року, відбудеться засідання ХLІV сесії Сколівської міської ради з наступним порядком денним: фінансові питання,  питання управління комунальним майном, земельні питання, різне.

16:24 27.11.2023

29 листопада 2023 року відбудеться зустріч з родинами військовослужбовців

29 листопада 2023 року відбудеться зустріч з родинами військовослужбовців

У середу, 29 листопада 2023 року, об 11 год в приміщенні Сколівської міської ради за адресою: м. Сколе, Майдан Незалежності,1 (III поверх, зал засідань) з метою вирішення  питань, які потребують сприяння у вирішенні зі сторони органів місцевого самоврядування відбудеться зустріч з родинами військовослужбовців, які загинули, зникли безвісти, полонені.  Зустріч організовано в межах роботи Координаційного центру підтримки цивільного населення при Сколівській міській раді. Загальна мета зустрічей керівництва громади з родинами військовослужбовців - забезпечити їм всебічну допомогу і підтримку, а також надати відповіді на питання і допомогти вирішити проблеми, з якими вони можуть стикатися внаслідок військової діяльності їхніх близьких. Діалог відбудеться у форматі: питання-відповідь. Фахівці з різних галузей, такі як правоохоронні органи, Пенсійний Фонд, соціальний захист, та інші, можуть відповідати на запитання та надавати консультації стосовно конкретних питань і проблем родин військовослужбовців.

16:01 27.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора