Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Сьогодні минають другі роковини від дня загибелі Захисника України, воїна нашої громади з м. Сколе, Романа ЛОГВИНА

Дата: 05.08.2024 09:16
Кількість переглядів: 82

Фото без описуРоман ЛОГВИН беззастережно віддав своє життя, захищаючи незалежність та майбутнє нашої країни. Його героїзм, самопожертва та відданість мають бути увіковічнені. З 1994 по 1998 рік служив у лавах Збройних Сил України за контрактом. Здобув військовий вишкіл і досвід. Пробував свої сили у мирних професіях, між тим будував своє особисте життя, допомагав матері, був для неї міцною опорою та надією.

З перших днів війни залишився вірним присязі українського воїна, взяв до рук зброю. 26 лютого 2022 року добровільно вступив до лав Збройних сил України.

У реальних боях Роман вміло боровся проти підступного ворога – російського окупанта. Був зібраним, приймав важливі рішення, успішно виконував бойові завдання зі своїм підрозділом.

На нього рівнялися рядові солдати, його поважали військові, бо своєю зваженістю, сміливістю, мужністю здобув авторитет.

5 серпня 2022 року у запеклому бою біля м. Бахмут Донецької області командир зенітно-ракетного артилерійського взводу сержант Роман Логвин був смертельно поранений.

У серпні 2022 року Сколівською міською радою Роману Логвину присвоєно звання «Почесний громадянин Сколівщини» (посмертно).

Низько схиляємо голови у глибокій скорботі перед світлою і вічною пам’яттю мужнього та незламного Воїна-Захисника України.

Вічна слава та світла пам’ять Герою Роману!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора