Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Повідомлення про оприлюднення Проєкту Детального плану території з метою уточнення планувальної структури та функціонального призначення земельних ділянок в межах кварталу існуючої житлової забудови по вул. І. Франка в с. Коростів (ДПТ) та звіту про

Дата: 21.05.2024 13:40
Кількість переглядів: 105

1) Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту Детальний план території з метою уточнення планувальної структури та функціонального призначення земельних ділянок в межах кварталу існуючої житлової забудови по вул. І. Франка в с. Коростів.


Детальним планом передбачається створення нового об’єкту обслуговування (автостоянка для легкових автомобілів та автобусів) як для мешканців, так і відвідувачів с. Коростів та учасників транзитних пасажирських перевезень пасажирського автотранспорту поблизу автомагістралі М-06.
Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування
Сколівська міська рада Львівської області
3) Процедура громадського обговорення та строки подання пропозицій та зауважень у процесі здійснення СЕО здійснюється відповідно до ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку», а саме:
а) дата початку проведення громадського обговорення та строки
обговорення: 30 днів з дня оприлюднення повідомлення з 21.05.2024 до 21.06.2024.
б) способи участі громадськості:
надання пропозицій і зауважень до закінчення терміну громадського обговорення на поштову адресу: Сколівська міська рада Львівської області (82600, Львівська обл., Стрийський р-н, м. Сколе, м-н Незалежності, 1).
в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:
11.06.2024  о 14:00 год. в приміщенні народного дому с. Коростів за адресою:   82630, Львівська обл., Стрийський район, с. Коростів, вул. Лесі Українки, 44.
г) Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування Сколівська міська рада Львівської області (82600, Львівська обл., Стрийський р-н, м. Сколе, м-н Незалежності, 1).
Адреса сайту: https://skole-rada.gov.ua
ґ) Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій Сколівська міська рада Львівської області (82600, Львівська обл., Стрийський р-н, м. Сколе, м-н Незалежності, 1), ел. адреса: smiskrada@ukr.net. Строки подання зауважень та пропозицій – з 21.05.2024  до 21.06.2024.
д) Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування Сколівська міська рада Львівської області.
4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування.

Не передбачена

Детальний план

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора