A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Cколівська міська рада повідомляє про оприлюднення проєкту розроблення "Детальний план території в межах кварталу існуючої забудови виробничого характеру для розміщення сільськогосподарського підприємства...

Дата: 18.04.2024 16:41
Кількість переглядів: 50

Cколівська міська рада повідомляє про оприлюднення проєкту розроблення "Детальний план території в межах кварталу існуючої забудови виробничого характеру для розміщення сільськогосподарського підприємства з ведення конярства та зміни цільового призначення земельної ділянки (кадастровий номер 4624555300:01:012:0787) за адресою: смт. Верхнє Синьовидне, вул. Б.Хмельницького, Стрийського району, Львівської області" та звіту про його стратегічну екологічну оцінку.


Замовником детального плану території є: Сколівська міська рада.
Розробником проекту є: ФОП ДІДИК В.Ю.
Підстава розроблення – рішення Сколівської міської ради від 07.09.2023 №3988.
Із проектами містобудівної документації можна ознайомитись на сайті Сколівської міської ради https://skole-rada.gov.ua/ та у відділі архітектури, охорони культурної спадщини, містобудування та розвитку інфраструктури (за адресою: Львівська обл., Стрийський р-н, м. Сколе, майдан Незалежності, 1), до 20.05.2024 включно.
Пропозиції та зауваження щодо проекту слід оформляти відповідно до порядку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» (із змінами) та подавати до відділу архітектури,охорони культурної спадщини, містобудування та розвитку інфраструктури Сколівської міської ради (за адресою: Львівська обл., Стрийський р-н, м.Сколе, майдан Незалежності, 1), до 9.00 год 20.05.2024 включно.
Відповідальна особа за забезпечення організації розгляду пропозицій – головний спеціаліст відділу архітектури, охорони культурної спадщини, містобудування та розвитку інфраструктури Сколівської міської ради Ганна Зінкевич.
Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.
Громадські слухання щодо проекту детального плану території відбудуться 14.05.2024 об 14.00 год у адмінприміщенні за адресою: Львівська область, Стрийський район, смт. Верхнє Синьовидне, вул. Січових Стрільців,45.

Детальний план


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора