Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта — проєкту рішення Сколівської міської ради «Про затвердження Порядку відшкодування безпідставно збережених коштів за користування землями комунальної власності на території Сколівської міської

Дата: 16.04.2024 15:13
Кількість переглядів: 54

Розробник Проєкту – юридичний відділ Сколівської міської ради. Проєкт рішення «Про затвердження Порядку відшкодування безпідставно збережених коштів за користування землями комунальної власності на території Сколівської міської ради» розроблений керуючись Земельним кодексом України, Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України, Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Проєкт регуляторного акта розроблений з метою захисту прав та інтересів Сколівської міської ради шляхом запровадження єдиного механізму відшкодування землекористувачами безпідставно збережених коштів за користування земельними ділянками комунальної власності, а також з метою встановлення досудового механізму відшкодування таких коштів та недопущення втрат бюджету громади.

Проєкт рішення Сколівської міської ради «Про затвердження Порядку відшкодування безпідставно збережених коштів за користування землями комунальної власності на території Сколівської міської ради» і аналіз його регуляторного впливу будуть оприлюднені згідно вимог Закону Україну «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» на сайті Сколівської міської ради (https://skole-rada.gov.ua/).

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань до зазначеного Проєкту рішення приймаються Сколівською міською радою в письмовому вигляді на поштову адресу: 82600 Львівська область, м. Сколе, м-н Незалежності, буд. 1 або на електронну пошту (smiskrada@ukr.net,) протягом місяця від дня його оприлюднення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора