Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Cколівська міська рада повідомляє про оприлюднення проєкту розроблення "Детального плану території з метою зміни цільового призначення земельної ділянки, організацією пляжно-відпочинкової зони та до’їзду до ділянки   в ур. Зелем’янка у с. Гребенові..

Дата: 28.03.2024 14:56
Кількість переглядів: 39

Cколівська міська рада повідомляє про оприлюднення проєкту розроблення "Детального плану території з метою зміни цільового призначення земельної ділянки, організацією пляжно-відпочинкової зони та до’їзду до ділянки   в ур. Зелем’янка у с. Гребенові Стрийського району Львівської області" та звіту про його стратегічну екологічну оцінку.

Замовником детального плану території є: Сколівська міська рада.

Розробником проекту є: ФО-П   І.В. Склярова.

Підстава розроблення – рішення Сколівської міської ради від 09.11.2023 №4141.

Із проектами містобудівної документації можна ознайомитись на сайті Сколівської міської ради та у відділі архітектури, містобудування та розвитку інфраструктури (за адресою: Львівська обл., Стрийський р-н, м. Сколе, майдан Незалежності, 1), до 23 квітня 2024 включно.

Пропозиції та зауваження щодо проекту слід оформляти відповідно до порядку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» (із змінами) та подавати до відділу архітектури, містобудування та розвитку інфраструктури Сколівської міської ради (за адресою: Львівська обл., Стрийський р-н, м. Сколе, майдан Незалежності, 1), до 9.00 год 23.04.2024 включно.

Відповідальна особа за забезпечення організації розгляду пропозицій – головний спеціаліст відділу архітектури, містобудування та розвитку інфраструктури Сколівської міської ради Ганна Зінкевич.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання щодо проекту детального плану території відбудуться 16.04.2024 об 14.00 год у адмінприміщенні за адресою: Львівська область, Стрийський район, с. Гребенів, вул. Шевченка, 18.

ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора