Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

До 02 лютого 2024 року продовжено відбір кандидатів до Ради ВПО! До уваги ВПО, громадських об’єднань та благодійних організацій!

Дата: 26.01.2024 11:14
Кількість переглядів: 97

Фото без описуВраховуючи те, що до складу ради з питань внутрішньо переміщених осіб (далі - Рада ВПО) при Сколівській міській раді не надійшла жодна заява від кандидатів (ВПО, громадських об’єднань, благодійних організацій, які проводять діяльність у сфері забезпечення та захисту прав ВПО) прийнято рішення продовжити прийом документів до 02 лютого 2024 року. Детальніше:

Відповідно до постанови КМУ від 04.08.2023 №812 «Про затвердження Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб», при Сколівській міській раді планується створення Ради з питань внутрішньо переміщених осіб. Склад Ради утворюється у кількості 12 осіб, з яких чисельність представників органу, при якому утворено Раду, становить чотири особи, внутрішньо переміщених осіб - шість осіб та представників громадських та благодійних організацій, які провадять діяльність у сфері забезпечення та захисту прав внутрішньо переміщених осіб – дві особи. Метою діяльності Ради є сприяння вирішенню питань, пов’язаних із реалізацією державної політики у сфері захисту прав внутрішньо переміщених осіб. Хто має бажання доєднатися до Ради, працювати на громадських засадах та брати активну участь у її діяльності – ласкаво просимо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора