A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

До 02 лютого 2024 року продовжено відбір кандидатів до Ради ВПО! До уваги ВПО, громадських об’єднань та благодійних організацій!

Дата: 26.01.2024 11:14
Кількість переглядів: 68

Фото без описуВраховуючи те, що до складу ради з питань внутрішньо переміщених осіб (далі - Рада ВПО) при Сколівській міській раді не надійшла жодна заява від кандидатів (ВПО, громадських об’єднань, благодійних організацій, які проводять діяльність у сфері забезпечення та захисту прав ВПО) прийнято рішення продовжити прийом документів до 02 лютого 2024 року. Детальніше:

Відповідно до постанови КМУ від 04.08.2023 №812 «Про затвердження Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб», при Сколівській міській раді планується створення Ради з питань внутрішньо переміщених осіб. Склад Ради утворюється у кількості 12 осіб, з яких чисельність представників органу, при якому утворено Раду, становить чотири особи, внутрішньо переміщених осіб - шість осіб та представників громадських та благодійних організацій, які провадять діяльність у сфері забезпечення та захисту прав внутрішньо переміщених осіб – дві особи. Метою діяльності Ради є сприяння вирішенню питань, пов’язаних із реалізацією державної політики у сфері захисту прав внутрішньо переміщених осіб. Хто має бажання доєднатися до Ради, працювати на громадських засадах та брати активну участь у її діяльності – ласкаво просимо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора