Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

До уваги опікунів/піклувальників над повнолітніми недієздатними/обмежено дієздатними особами!

Дата: 16.01.2024 13:35
Кількість переглядів: 107

Фото без описуНаголошуємо, що громадяни, які виконують обов’язки опікуна/піклувальника над недієздатними/обмежено дієздатними особами, щорічно, не пізніше 1 лютого, повинні подати до органів опіки та піклування звіт про свою діяльність за минулий рік щодо захисту прав та інтересів підопічних. Звіт має стосуватися у тому числі збереження належного їм майна та житла (у відповідності до пункту 4.11 Правил опіки та піклування, затверджених наказом Державного комітету України у справах сім’ї та молоді Міністерства освіти і науки Міністерства охорони здоров’я України Міністерства праці та соціальної політики України від 26.05.1999 №34/166/131/88 (далі – Правила).

Відповідно до абзацу 2, пункту 4.11. Правил, на вимогу органів опіки та піклування опікуни/піклувальники зобов’язані подавати звіти в інший визначений ними термін.

Відповідно до абзацу 3, пункту 4.11. Правил, після  припинення опіки та піклування опікуни/піклувальники подають загальні звіти про свою діяльність.

Звертатися за адресою: м. Сколе, Майдан Незалежності, 1 (відділ соціального захисту населення Сколівської міської ради ).

Телефон для довідкової інформації 0956887624 Оксана КОЛОДЯЖНА– начальник відділу соціального захисту населення Сколівської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора