A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Завдяки підтримці ПАТ Концерн Галнафтогаз Сколівська центральна лікарня поповнилась ще одним сучасним обладнанням – відеогастроскопом

Дата: 11.01.2024 16:44
Кількість переглядів: 70

Фото без описуМешканці не тільки Сколівської громади, а й сусідніх Славської та Козівської територіальних громад, а також внутрішньо переміщені особи, які є пацієнтами закладу зможуть отримувати якісні медичні обстеження. Відеогастроскоп японського виробництва фірми Fujifilm, 2023 року випуску, вартістю понад 2 млн гривень, призначений для проведення ендоскопічного обстеження верхніх відділів шлунково-кишкового тракту. Завдяки такому апарату можна з високою точністю діагностувати в тому числі і передракові стани у пацієнтів. Так упродовж року в середньому проводиться близько 700 обстежень, серед них минулого року було виявлено 18 випадків онкології.

Також в лікарняному закладі оновлено рентгенодіагностичне обладнання та апарат ЕХО КГ, що суттєво вплинуло на покращення якісної діагностики та відновлення здоров'я мешканців Сколівщини.

Повторно інформуємо, що в КНП «Сколівська центральна лікарня» можна провести діагностику захворювань серцево-судинної системи (УЗД, ЕХО-серця) на базі системи ультразвукової діагностики E- CUBE 8, а також зробити якісне обстеження легень, шлунково-кишкового тракту, суглобів, хребта, черепа, нирок, придаткових пазух носа на базі рентгенодіагностичної системи з дистанційним керуванням FLEXAVISION SF.

Придбання якісного медичного обладнання значно підвищує можливості лікувального закладу нашої громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора