A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Ремонт дороги майдан Незалежності в місті Сколе

Дата: 20.03.2018 17:11
Кількість переглядів: 761

На неодноразові звернення мешканців міста Сколе щодо ремонту дороги по вулиці майдан Незалежності надаю наступні роз’яснення:

В 2017р. Сколівською міською радою було оголошено тендер на виконання робіт по капітальному ремонту майдану Незалежності (біля "Рукавички" від вул. Д.Галицького до вул. Стрийська) в м.Сколе Сколівського району, Львівської області". На тендерних торгах перемогло Товариство з обмеженою відповідальністю "Будівельна компанія "Білдерпоінт", яка надала найбільш вигідну пропозицію.

На праві переможця тендерних торгів фірмою переможцем підписано з міською радою Договір від 12.09.2017р., предметом якого було те, що підрядник зобов’язується власними силами і засобами, в обумовлений строк у відповідності до вимог проектно-кошторисної документації, будівельних норм та правил виконати роботи по об’єкту "Капітальний ремонт майдану Незалежності в м.Сколе". Крім того, підрядник повинен виконати  роботи, якість яких відповідає  умовам Договору, учасник – переможець надає гарантії на  виконані роботи 3 роки з дати приймання – передачі виконаних робіт.

Договірна ціна  на момент укладення Договору становила 2 474 881,37 грн . Сколівською міською радою оплачено фірмі – підряднику 1 750 000,00 грн.

В ході проведення ремонту вулиці я, як міський голова неодноразово звертав увагу підряднику на грубі порушення норм та правил проведення робіт, що було проігноровано фірмою.

В результаті маємо катастрофічно неякісне прокладання асфальтного покриття, щомісяця готуємо дефектні акти, фото-фіксацію і відправляємо листи звернення до ТЗОВ "БК "Білдерпоінт" з претензіями до якості виконаної роботи.

І я Вас запевняю, якщо дана фірма не переробить свою халатну роботу по укладанню асфальту (на протязі певного часу, відповідно до угоди), то Сколівська міська рада в судовому порядку відіб’є всі витрати, а Сколівська громада не втратить свої кошти.

Ще раз мушу наголосити, що Сколівською міською радою не сплачено повну суму (2474881,37 грн) за виконання робіт через те, що ми чітко стежили за ходом їх виконання і маємо всі докази до суду .

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора