Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації "Внесення змін до генерального плану села Кам’янка Стрийського району Львівської області"

Дата: 10.11.2023 14:58
Кількість переглядів: 150

На виконання статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості розпочато процедуру розгляду   "Внесення змін до генерального плану села Кам’янка Стрийського району Львівської області".

Мета розроблення внесення змін:

- розвиток об’єктів рекреації та благоустрою в сільській місцевості з урахуванням вимог доступності та забезпечення санітарно-гігієнічною інфраструктурою;

- покращення стану дорожньо-транспортної інфраструктури в селі з урахуванням вимог доступності людям з інвалідністю, маломобільним групам населення та забезпечення безпечного пересування з урахуванням маршрутів під’їзду до освітніх, медичних та соціальних установ;

- забезпечення населеного пункту велосипедною інфраструктурою;

- створення туристичних та тематичних маршрутів у громаді та нанесення їх на інтерактивну мапу;

- забезпеченість водопостачанням та каналізуванням населення;

- збільшення кількості громадських просторів для короткочасного відпочинку населення;

- забезпечення розвитку малого та середнього бізнесу, орієнтованого на інновації;

- оновлення озеленення громади з урахуванням кліматичних умов регіону.

Підстава розроблення проекту – рішення Сколівської  міської ради  від 20.10.2022 №2972 та рішення Сколівської  міської ради від 22.06.2023 №3782.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДПТ – Сколівська міська рада Стрийського району Львівської області (Львівська обл., Стрийський р-н, м. Сколе, м-н Незалежності, 1).

Замовник містобудівної документації – Сколівська міська рада.

Розробник містобудівної документації – ТзОВ ПО «УкрЗахідУрбанізація»

Дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення –  з 10.11.2023  до 09.12.2023.

Способи участі громадськості: надання письмових пропозицій і зауважень на поштову адресу: Сколівська міська рада Стрийського району Львівської області (Львівська обл., Стрийський р-н, м. Сколе, м-н Незалежності, 1).

Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:  11.12.2023  о 14:00 год. у адмінприміщенні за адресою: Львівська обл., Стрийський р-н, с. Кам’янка, Народний дім.

Ознайомитися з проектом і надати зауваження та пропозиції щодо містобудівної документації можна за адресою: Сколівська міська рада Стрийського району Львівської області (Львівська обл., Стрийський р-н, м. Сколе, м-н Незалежності, 1).

Письмові зауваження та пропозиції до проекту можна подавати до 09.12.2023  включно до Сколівської міської ради або на електронну скриньку: smiskrada@ukr.net.

Відповідальною посадовою особою Сколівської міської ради за організацію розгляду пропозицій є головний спеціаліст відділу архітектури, містобудування та розвитку інфраструктури Сколівської міської ради Ганна ЗІНКЕВИЧ. Телефон для довідок: 0325121491.

Детальніше тут: 1, 2.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора