A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки містобудівної документації

Дата: 25.10.2023 09:20
Кількість переглядів: 60

  1. Фото без описуЗаява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території відпочинково-рекреаційна паркова зона «Зарінок-Скала» з проїздом загального користування обмеженого використання адреса на території Сколівської міської ради в районі вул. Набережна в м. Сколе Стрийського району Львівської област.  
  2. Заяві про визначення обсягу СЕО міститься інформація про замовника СЕО, вид та основні цілі документа державного планування.

3.        Орган, що приймає рішення про затвердження документа державного планування: Сколівська міська рада.

4.        Передбачувана процедура громадського обговорення:

– строк громадського обговорення Заяви про визначення обсягу СЕО становить з 25.10.2023  до 14.11.2023;

– згідно зі ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до Заяви про визначення обсягу СЕО;

– ознайомитися з заявою про визначення обсягу СЕО можна на офіційному веб-сайті Сколівської міської ради – https://skole-rada.gov.ua/.

– зауваження і пропозиції подаються до Сколівської міської ради (82600, Львівська обл., Стрийський р-н, м. Сколе, м-н Незалежності, 1) в термін до 14.11.2023.

– місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування – Сколівська міська рада.

5. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування – відсутня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора