A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (СЕО) документа державного планування – містобудівної документації «Генеральний план с. Межиброди Сколівської міської ради Стрийського району Львівської області

Дата: 30.10.2023 16:51
Кількість переглядів: 53

Фото без описуВідповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» з метою одержання та врахування пропозицій від громадськості виконавчий комітет Сколівської міської ради оприлюднює заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (СЕО) документа державного планування – містобудівної документації.

Повна назва документа державного планування: «Генеральний план с. Межиброди Сколівської міської ради Стрийського району Львівської області» . Підстава для розроблення – рішення Сколівської міської ради від 22.07.2021 №1372.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документів державного планування – рішення про затвердження містобудівної документації приймає Сколівська міська рада (82600, Львівська обл., Стрийський р-н, м. Сколе, м-н Незалежності, 1).

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (СЕО) документу державного планування – містобудівної документації для ознайомлення оприлюднено на офіційному веб-сайті Сколівської міської ради (https://skole-rada.gov.ua/) та на порталі  Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки.

Процедура громадського обговорення – зауваження і пропозиції громадськості щодо визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документу державного планування подаються в письмовому вигляді до виконавчого комітету Сколівської міської ради на адресу : 82600, Львівська обл., Стрийський р-н, м. Сколе, м-н Незалежності, 1 (е-mail: smiskrada@ukr.net) або через центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Сколівської міської ради  розташованого в м. Сколе по м-н Незалежності, 1.

Способи участі громадськості – громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в т.ч. в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документу державного планування.

Зауваження і пропозиції приймаються до 15 листопада 2023 року з моменту публікації повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (СЕО) документу державного планування містобудівної документації та оприлюднення відповідної заяви.

 

 

ЗАЯВА ПРО ВИЗНАЧЕННЯ ОБСЯГУ СТРАТЕГІЧНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ОЦІНКИ ПРОЄКТУ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ «Генеральний план с. Межиброди Сколівської міської ради Стрийського району Львівської області»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора