A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Запрошуємо підприємців громади взяти участь у вебінарі

Дата: 08.09.2023 09:19
Кількість переглядів: 189

Фото без описуШукаєте фінансування для розвитку бізнесу? Запрошуємо взяти участь у онлайн навчанні для підприємців та підприємниць. Дізнайтесь як і де шукати фінансові можливості для бізнесу, які нюанси та правила написання грантових заявок,  як за допомогою грантів вийти на міжнародний ринок. Вебінар відбудеться 13 вересня, початок об 11:00. Як взяти участь: Зареєструйтеся за посиланням: https://bit.ly/3QOYYI7. Участь безкоштовна. Воркшоп відбудеться на платформі ZOOM.

Тренери: вебінар проводять експертки Інвест офісу міжнародного рівня, які щодня допомагають підприємцям та підприємницям Львівщини залучати кошти від державних і міжнародних фондів та експертка з виходу на міжнародні ринки.

Зверніть увагу! За декілька днів до події на вказану вами пошту прийде лист з посиланням на зустріч. Після наш менеджер зателефонує вам, щоб уточнити чи отримали ви лист. У разі виникнення додаткових запитань просимо звернутися за телефоном: +380685018880, Тетяна.

Захід організовує команда Інвест офісу за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах Програми із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора