Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

ЩОДО ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОГРАМ ДЛЯ КРИВДНИКІВ

Дата: 05.09.2023 16:06
Кількість переглядів: 607

Щодо впровадження програм для кривдників – Бориславська міська радаНа виконання Законів України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» та «Про соціальні послуги» департаментом соціального захисту населення Львівської ОВА закуплено соціальну послугу: Проведення корекції поведінки для осіб, які вчинили домашнє насильство та укладено договір про надання соціальної послуги з громадською організацією «Осоння». Контакти громадської організації: м. Львів, вул. Б. Хмельницького, 40, тел: 098 699 03 62.

Кривдник - особа, яка вчинила домашнє насильство у будь-якій формі.

Програма для кривдника- комплекс заходів, що формується на основі результатів оцінки ризиків та спрямований на зміну насильницької поведінки кривдника, формування у нього нової, неагресивної психологічної моделі поведінки у приватних стосунках, відповідального ставлення до своїх вчинків та їх наслідків, у тому числі до виховання дітей, на викорінення дискримінаційних уявлень про соціальні ролі та обов’язки жінок і чоловіків (стаття 1 Закону України "Про запобігання та протидії домашньому насильству").

Метою корекційної програми є допомога особі, яка вчинила насильство, в осмисленні власної насильницької поведінки, усвідомленні її витоків, проявів, наслідків для особистого життя та життя оточуючих, налагодженні гармонійного життя з родиною та в суспільстві, а також в усвідомленні того, що домашнє насильство - це порушення прав людини, яке карається відповідно до чинного законодавства.

Детальніше тут


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора