A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

РОЗ'ЯСНЕННЯ щодо умов Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію комплексного благоустрою Майдану Незалежності в м. Сколе (далі - Конкурс)

Дата: 23.05.2023 13:54
Кількість переглядів: 93

Фото без описуСколівська міська рада повідомляє, що відповідно до ст. 5 Закону України «Про авторське право і суміжні права» авторське право становлять особисті немайнові права автора і майнові права субʼєктів авторського права.

Згідно умов Конкурсу та оголошення про Конкурс:

 - Немайнове авторське право на конкурсний проект належить автору (авторам) і охороняється згідно із законами України «Про авторське право і суміжні права» та «Про архітектурну діяльність».

 - Майнове авторське право премійованих проектів із подальшим їх використанням переходить до Сколівської міської ради з умовами цього Конкурсу.

Відповідно до чого роз’яснюємо, що Сколівська міська рада має намір у відповідності до вимог постанови Кабінету Міністрів України  від 25.11.1999 №2131 організувати виставку конкурсних проектів, яка повинна бути відкритою для відвідувачів не менше ніж протягом двох тижнів після оголошення результатів конкурсу, після чого на вимогу авторів проекти будуть повернені їх власникам.

Спосіб використання Замовником конкурсу майнового авторського права премійованих проектів стосується пп.7 п.1 статті 12 Закону України «Про авторське право і суміжні права» як виключного права автора надання дозволу в частині оприлюднення результатів конкурсу та проведення виставки конкурсних проектів (публічне демонстрування графічних матеріалів) учасників та переможців, а також для публікації премійованих робіт на сайті Сколівської міської ради. Подальше використання Замовником майнового авторського права премійованих проектів буде оформлений окремим авторським договором (правочином) згідно з п.2 статті 12 Закону України «Про авторське право і суміжні права» та відповідно до статті 30 Закону України «Про архітектурну діяльність».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора