A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

В рамках реалізації "Програми розвитку туризму Сколівської міської ради на 2023 рік" відбувся круглий стіл на тему: "Взаємодія громада-влада-бізнес у сфері туризму"

Дата: 12.05.2023 17:17
Кількість переглядів: 171

Фото без описуСьогодні, 12 травня, в рамках реалізації "Програми розвитку туризму Сколівської міської ради на 2023 рік" відбувся круглий стіл на тему: "Взаємодія громада-влада-бізнес у сфері туризму". Серед учасників були представники Сколівської міської ради, НПП "Сколівські Бескиди", Історико-культурного заповідника "Тустань", місцевого туристичного бізнесу, музейних установ, місцеві краєзнавці, громадських організацій.  Даний захід - це своєрідна платформа, на якій учасники мали можливість обговорити спільні проблеми та виклики, які стоять перед громадою, отримати нові знайомства та нові вектори, які стануть дорожньою картою до розвитку сфери туризму Сколівщини.

Висловлюємо вдячність Ірині Марків - директору ТІЦу м. Дрогобич за співпрацю та презентацію досвіду розвитку туристичної сфери Дрогобицької громади, а також Олегу Молдавчику - директору компанії "Скита Рафтинг", за обмін досвідом в сфері розвитку туризму на прикладі Ворохтянської громади.

Лише тісна консолідація зусиль та співпраці дасть можливість створити неповторні туристичні пропозиції та сприятиме розвитку туристичної сфери Сколівської громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора