A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації (с. Корчин)

Дата: 17.03.2023 10:07
Кількість переглядів: 160

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детального плану території житлово-громадської забудови з метою зміни цільового призначення земельної ділянки з ведення особистого селянського господарства в межах кварталу існуючої забудови в с. Корчин по вул. Шептицького, Стрийського району, Львівської області.  

Замовник: Сколівська міська рада. 

Розробник: ФОП «МЕЦЕВИЧ Р.М.».   Кваліфікаційний сертифікат  №1453 від 16.04.2013, с. Тухля, вул.  І. Франка 177.

Підстава для розроблення:  рішення XVII  сесії  VII  демократичного  скликання Корчинської сільської ради Сколівського району Львівської області  №180  від 17.04.2018.

З проектом детального плану території можна  ознайомитися на сайті Сколівської міської ради  та  у відділі архітектури, містобудування та  розвитку  інфраструктури (за адресою: Львівська обл., Стрийський р-н,  м. Сколе, майдан Незалежності, 1),  до 15.04.2023  включно.

Пропозиції та зауваження щодо проекту слід оформляти  відповідно до порядку,  затвердженого  постановою  Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555, та подавати до відділу архітектури, містобудування та  розвитку  інфраструктури Сколівської міської ради   (за адресою: Львівська обл., Стрийський р-н, м. Сколе, майдан Незалежності, 1),  до 15 квітня 2023 року   включно.

Відповідальна  особа за забезпечення організації розгляду пропозицій –  головний спеціаліст відділу архітектури, містобудування та  розвитку  інфраструктури Сколівської міської ради  Ярослав ЛЕПІСЕВИЧ.

Пропозиції та зауваження, що поступили після встановленого терміну, не розглядаються.

Громадські слухання щодо проекту детального плану території відбудуться  18.04.2023 о 11.30 год у адмінприміщенні  Сколівської  міської ради  за адресою:  Львівська обл., Стрийський р-н,   м. Сколе, м-н Незалежності, 1. 

Детальний план


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора