A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

У рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» в м. Сколе запрацювала поліцейська станція

Дата: 15.02.2023 17:46
Кількість переглядів: 385

Фото без описуСьогодні, 15 лютого, у рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» запрацювала поліцейська станція в місті Сколе, що за адресою Майдан Незалежності, 1. Обов’язки поліцейських офіцерів громади виконуватимуть старший лейтенант Петро МУШИНСЬКИЙ та старший лейтенант Святослав ЛУПАЦА, які пройшли відбір та спеціальне навчання. Обслуговуватимуть всі населені пункти нашої громади.

Головними завданнями правоохоронців є забезпечення правопорядку, протидія та запобігання вчиненню правопорушень, превентивна робота, забезпечення правил безпеки дорожнього руху тощо. Поліцейські офіцери громади забезпечені службовим транспортом, зброєю, засобами зв’язку та всім необхідним для несення служби.

Міський голова Микола Романишин привітав усіх присутніх із важливою подією в громаді – відкриттям поліцейської станції, що є запорукою відкритості та доступності поліцейських послуг для кожного місцевого мешканця, а також побажав легкої служби працівникам станції.

Зокрема, з вітальним словом до присутніх звернуся заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник Роман ТУРЧАК, а також вручив Сколівському міському голові сертифікат учасника проекту «Поліцейський офіцер громади», висловивши вдячність за співпрацю.

Чин посвяти поліцейської станції та поліцейського авто здійснив отець Володимир БОРИС.

Нагадаємо, що проєкт «Поліцейський офіцер громади» реалізується Головним управлінням Національної поліції у Львівській області спільно з територіальними громадами задля створення безпечного середовища. Цей проєкт є надзвичайно важливим, адже такий формат співпраці передбачає тісніший контакт і якіснішу співпрацю між Національною поліцією, місцевою владою та мешканцями громади, котрі зможуть розраховувати на покращення правопорядку та підвищення рівня безпеки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора