A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Шановні жителі громади, а також власники об’єктів нерухомого майна та земельних ділянок, розташованих на території громади

Дата: 05.10.2022 11:15
Кількість переглядів: 243

Внаслідок збройної агресії російської федерації Україна змушена вести боротьбу за свою незалежність, територіальну цілісність, життя та здоров’я своїх громадян та збереження демократичних  принципів. Україна бореться за майбутнє!!! Ця боротьба на виснаження. Вона нелегка, виснажлива і довготривала. Боротьба триває й на дипломатичному, міжнародному фронті. Адже, внаслідок бойових дій, розрушеної інфраструктури, втрати логістичних шляхів страждає українська економіка. В свою чергу, спад економіки негативно позначається на фінансуванні Збройних сил України, виконанні заходів та робіт з територіальної оборони, підтримці внутрішньо переміщених осіб, забезпеченні необхідних соціальних стандартів.  Один з конституційних обов’язків громадян України - сплачувати податки і збори в порядку і розмірах, встановлених законом.

Сколівська міська рада закликає своїх мешканців, а також власників об’єктів нерухомого майна та земельних ділянок, розташованих на території громади, всіх підприємців, які здійснюють діяльність на території громади, справно, своєчасно та в повному обсязі сплачувати податки і збори до бюджетів всіх рівнів.

Додатково інформуємо, що про свої податкові зобов’язання ви можете дізнатись в розділі «Стан розрахунків з бюджетом» Електронного кабінету платника податків (https://cabinet.tax.gov.ua/, за наявності електронного цифрового підпису), в територіальних органах Державної податкової служби. За інформацією по місцевих податках і зборах (земельний податок з фізичних осіб, податок на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки, з фізичних осіб) ви можете звертатись до старост та діловодів відповідних населених пунктів громади, та відповідальних працівників Сколівської міської ради (Сергій ТРІШКІН, 0677876505).

Дякуємо за розуміння і сумління!

РАЗОМ – ДО ПЕРЕМОГИ!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора