A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

У Стрийському районі запрацював консультативно-координаційний центр для внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто потребує допомоги!

Дата: 02.09.2022 16:35
Кількість переглядів: 609

Фото без описуТакі центри створені у кожному районі області з ініціативи Львівської ОВА. Центр знаходиться за адресою: м.Стрий, вул. Т.Шевченка, 59 (колишнє приміщення міської поліклініки). Працює з понеділка по п’ятницю з 10.00 до 17.00 год.
Консультативно-координаційний центр створений з метою об’єднання зусиль недержавних організацій, фондів та органів влади на місцях для ефективнішої допомоги людям, що постраждали від військової агресії російської федерації. Перелік усіх партнерів і відповідальних осіб https://loda.gov.ua/news/37956

У центрі надають юридичну та психологічну допомогу ВПО, допомагають з пошуком роботи, консультують щодо пенсійного забезпечення та соціальних виплат.

Як зазначив начальник Стрийської районної військової адміністрації Богдан Янко, зараз на Стрийщині офіційно проживають близько 35 тисяч переселенців. Це люди різних категорій. Серед них є похилого віку та з інвалідністю, які потребують особливої підтримки. Вони повинні мати доступ до медичної, юридичної, психологічної, соціальної допомоги, а також до консультацій з пенсійного забезпечення та пошуку роботи. Тут, в консультативно – координаційному центрі, це все сконцентровано в одному місці, що значно полегшить вирішення проблем ВПО.

Внутрішньо переміщена особа може зареєструватися на консультацію, заповнивши анкету https://cutt.ly/mXDsW14 . Анкету можна заповнити самостійно або за допомогою менеджера центру.

Службовий номер телефону центру: 067-471-01-56


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора