A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобуд. докум. «Детального плану території для будівництва та обслуговування водопровідно-насосної станції та каналізаційно очисних споруд..

Дата: 02.09.2022 16:08
Кількість переглядів: 228

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детального плану території для будівництва та обслуговування водопровідно-насосної станції та каналізаційно очисних споруд в с. Дубина Стрийського району Львівської області".  

Замовник:   Сколівська міська рада

Розробник:   КП «Сколебудпроект». Кваліфікаційний сертифікат  №1453.

Підстава для розроблення:  рішення IX  сесії  VIII демократичного  скликання  Сколівської міської ради   №1159   від  10.06.2021.

З проектом детального плану території можна  ознайомитися на сайті Сколівської міської ради  та  у відділі архітектури, містобудування та  розвитку  інфраструктури за адресою: Львівська обл., Стрийський р-н,  м. Сколе, майдан Незалежності, 1,  до 02 жовтня 2022 року включно.

Пропозиції та зауваження щодо проекту слід оформляти відповідно до порядку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555, та подавати до відділу архітектури, містобудування та  розвитку  інфраструктури Сколівської міської ради  за адресою: Львівська обл., Стрийський р-н, м. Сколе, майдан Незалежності, 1),  до 02 жовтня 2022 року   включно.

Відповідальна  особа за забезпечення організації розгляду пропозицій –  головний спеціаліст відділу архітектури, містобудування та  розвитку  інфраструктури Сколівської міської ради  Ярослав  ЛЕПІСЕВИЧ.

Пропозиції та зауваження, що поступили після встановленого терміну, не розглядаються.

Громадські слухання щодо проекту детального плану території відбудуться  04 жовтня  2022 року о 11.30 год у адмінприміщенні  Сколівської  міської ради  за адресою:  Львівська обл., Стрийський р-н,  м. Сколе, м-н Незалежності,1. 

Детальний план

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора