A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

"Незалежна Україна - Європейська держава"

Дата: 24.08.2022 22:29
Кількість переглядів: 430

Сьогодні, 24 серпня, День Незалежності України ми відзначаємо під звуки сирен та вибухи снарядів. 31 річниця Незалежності України стане нагадуванням усьому світу, як дорого коштує людська свобода.
Незалежність – це попри напади ворога святкувати день народження своєї держави. З нагоди відзначення Дня Незалежності України в м.Сколе відбулась святкова композиція "Незалежна Україна - Європейська держава". В рамках святкування міський голова Микола Романишин привітав усіх присутніх зі святом, побажавши перемоги та довгоочікуваного миру. На даний захід завітав поважний гість, капітан Збройних сил України, Кобільник Микола Мар’янович, нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, який приєднався до вітань з нагоди свята, а також висловив вдячність за віру, молитву та різного роду підтримку наших воїнів на фронті, бо Незалежність - це перемагати разом!
Чудову патріотичну концертну програму підготували аматори МНД "Бескид" та вихованці Сколівського центру дитячої та юнацької творчості.
У цьому році ми очевидно ствердилися як нація найперше для себе, та і в очах усього світу. Українці борються проти знищення своєї ідентичності, культури та зламу волі. І всім зрозуміло, що ми не готові віддавати свою культуру, традиції, мову, міста, території, людей. А в День Незалежності віра в перемогу стає ще сильнішою, адже ми єдині, і таку націю неможливо знищити.
Переможемо! Все буде УКРАЇНА!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора