A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детального плану території для індивідуального садівництва поблизу с. Гребенів

Дата: 03.08.2022 14:47
Кількість переглядів: 305

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детального плану території для індивідуального садівництва поблизу с.   на території Сколівської міської територіальної громади Стрийського району Львівської області за межами населеного пункту.  

Замовник:   Сколівська міська рада

Розробник: ФОП "Лопушанський М.Р."   Кваліфікаційний сертифікат серія АА № 000779 від  312.01.2015.  

Підстава для розроблення: розпорядження Стрийської районної державної адміністрації №206 від 23 липня 2021 року. 

З проектом детального плану території можна  ознайомитися на сайті Сколівської міської ради  та  у відділі архітектури, містобудування та  розвитку  інфраструктури за адресою: Львівська обл., Стрийський р-н, м. Сколе, майдан Незалежності, 1, до  01 вересня  2022 року включно.

Пропозиції та зауваження щодо проекту слід оформляти відповідно до порядку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555, та подавати до відділу архітектури, містобудування та  розвитку  інфраструктури Сколівської міської ради   за адресою: Львівська обл., Стрийський р-н, м. Сколе, майдан Незалежності, 1,  до   01 вересня 2022 року   включно.

Відповідальна  особа за забезпечення організації розгляду пропозицій –  головний спеціаліст відділу архітектури, містобудування та  розвитку  інфраструктури Сколівської міської ради  Ярослав  ЛЕПІСЕВИЧ.

Пропозиції та зауваження, що поступили після встановленого терміну, не розглядаються.

Громадські слухання щодо проекту детального плану території відбудуться   02 вересня  2022 року о 15:00 год у адмінприміщенні  Сколівської  міської ради  за адресою:  Львівська обл., Стрийський р-н,  м. Сколе, майдан Незалежності,1.

Детальний план


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора