A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

У четвер, 28 липня, в Україні вперше відзначатимуть День Української Державності

Дата: 27.07.2022 10:14
Кількість переглядів: 345

Фото без описуДень Української Державності  встановлений Указом Президента України від 24.08.2021 року №423/202 та запроваджений з метою утвердження спадкоємності понад тисячолітньої історії українського державотворення, а також для протидії російській дезінформації та історичним фейкам про буцімто єдність походження українського та російського народів. Запрошуємо громаду Сколівщини долучитись до відзначення Дня Української Державності!    План заходів з нагоди відзначення ДНЯ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ:
9.00 год. Служба Божа в Храмах громади; 
11.00 год. – мистецька композиція «Спадкоємці Володимирового Тризуба» біля пам’ятного знаку князю Святославу (ур. Святославове, с.Гребенів )  
12.00 год. - одночасне виконання  Державного Гімну України в усіх  населених пунктах громади. Церемонія урочистого підняття Державного Прапора України, урочисте покладання квітів до пам’ятного знаку «Борцям за волю України». 
11:00 год. – Дитячий малюнок на асфальті "Моя Держава - УКРАЇНА", організовує Сколівський центр дитячої та юнацької творчості (територія МНД «Бескид »)
 12.30 год. - історично-мистецька композиція «Скарби Української Державності» (МНД «Бескид»).
13.00 год. – Представники всеукраїнської організації «Тризуб» ім. С. Бандери ділитимуться знаннями складання та розкладання зброї і надання домедичної допомоги (територія МНД «Бескид») 
10.00 -14.00 пляжний волейбол (Співоче поле) 
11.00 год. – Турнір по міні-футболу на майданчику зі штучним покриттям (вул. Стрийська)
18.00 год. –  Волейбольний турнір до Дня Державності України  (урочище Зарінок м. Сколе) 
10.00-17.00- Виставка «Історичні паралелі: національно-визвольні змагання українців у період другої світової війни і сучасна боротьба українців проти агресивного російського вторгнення. 
Історія повторюється» (Історико-краєзнавчий Музей «Сколівщина»).
Проведення тематичних книжково-журнальних виставок присвячених Дню Української Державності (Сколівська МСПШБ).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора