A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

РЯТУВАЛЬНИКИ ЗВІТУЮТЬ!

Дата: 22.07.2022 10:13
Кількість переглядів: 344

Фото без описуПротягом І півріччя особовим складом 55 ДПРП (смт. Славське) та 24 ДПРЧ (м. Сколе) 6 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Львівській області здійснено 55 виїздів на ліквідацію пожеж, які виникли на територіях Сколівської, Славської та Козівської громад. На зазначених пожежах рятувальниками було врятовано 5 осіб, 42 будівлі різного призначення, 4 одиниці транспортних засобів. Дана робота  належно оцінена Головами даних громад та для покращення матеріально технічної бази рятувальників було виділено Козівською сільською радою – 50 тис. грн (придбано паливо-мастильні матеріали), Сколівською міською радою - 100 тис. грн (придбано твердопаливний котел для будівлі пожежного депо 24 ДПРЧ м. Сколе), Славською селищною радою – 932 тис.грн (придбано - пожежно-технічне обладнання, пожежні рукави, аварійно-рятувальне обладнання, будівельні матеріали для ремонту службових приміщень, черевики зимові для особового складу 55 ДПРП (смт. Славське) та 24 ДПРЧ (м. Сколе).

Також для підпорядкованих підрозділів зазначеними громадами було виділено паливо на ліквідацію пожеж в екосистемах, які виникали на адміністративних територіях впродовж весняного пожежонебезпечного періоду.

Окрім того, завдяки сприянню та підтримці Голови Славської селищної ради Володимира БЕГИ та секретаря ради Олега ДАНИЛЯКА розпочато будівництво Центру гірськолижної безпеки в смт. Славське, що дозволить покращити пошуково-рятувальні роботи в горах, а також допомагати населенню при виникненні надзвичайних ситуацій.

Шановні Голови - пане Володимире, пане Миколо, пане Василю, працівники апарату, депутати зазначених рад та члени виконавчих комітетів!    Від імені колективу та від себе особисто дякую Вам за  вагомий внесок у підтримку боєздатності пожежно-рятувальних підрозділів Стрийщини, чим Ви гарантуєте мешканцям Сколівщини надійне протистояння аваріям, пожежам, стихійним лихам. Бажаю Вам мирного неба, міцного здоров’я, щастя, життєвої енергії. Нехай злагода, достаток та душевний спокій завжди панують у Ваших родинах, а Матір Божа буде Вашою покровителькою і захисницею, вірною помічницею у Вашій діяльності та оберегом на життєвому шляху! Щоб у Вашому житті не було надзвичайних ситуацій!!!!!

 

З повагою, 

Андрій П’ЯСЕЦЬКИЙ

Начальник Стрийського РУ

ГУ ДСНС України у Л/о


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора