A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

У Сколівській міській раді можна подати документи на грошову допомогу від UNICEF для сімей із дітьми

Дата: 20.07.2022 16:29
Кількість переглядів: 514

Фото без описуІз 15 червня 2022 року Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) розширив умови надання допомоги для сімей. Відтепер участь у програмі зможуть взяти всі родини, які виховують трьох і більше дітей до 18 років, а також ті, хто має принаймні одну дитину з інвалідністю до 18 років.

Відтак отримати допомогу у межах другого етапу програми грошової допомоги "Спільно", яку надає ЮНІСЕФ за підтримки Міністерства соціальної політики України, можуть взяти участь родини, що належать до однієї з двох категорій:

Мають трьох і більше дітей до 18 років;

Мають принаймні одну дитину з інвалідністю до 18 років.

Родини можуть подати заявку на програму грошової допомоги самостійно на сайті register.unicef.org. Окрім того, у Сколівській міській раді працівники відділу соціального захисту населення персонально реєструють родини, які відповідають критеріям програми. Якщо ви не можете зареєструватися самостійно, будь ласка, зверніться до працівників відділу соціального захисту населення Сколівської міської ради.

Для подання заявки для отримання допомоги треба звернутись до відділу соціального захисту населення Сколівської міської ради за адресою: майдан Незалежності,1. У будні: 09:00-17:00 (13:00-14:00 – обідня перерва). Субота та неділя – вихідні.

Працівники відділу допоможуть у правильному оформленні допомоги.

Як отримати допомогу та які документи при собі мати (в оригіналі!):

довідку з банку з номером банківського рахунку у форматі IBAN особи, яка отримуватиме допомогу:

 

ідентифікаційний податковий номер або ID картка / паспорт громадянина України / паспорт для виїзду за кордон / посвідчення водія / посвідка про тимчасове проживання особи, яка отримуватиме допомогу та інших членів домогосподарства (тобто, усіх, із ким ви проживаєте , але не більше як на 5-х осіб );

свідоцтво про народження усіх дітей;

посвідчення про інвалідність дитини.

Яка сума виплати та коли отримаєте: 2 200 грн на кожного члена родини (але не більше як на 5-х осіб); допомога виплачується одноразово за три місяці на банківський рахунок. Якщо ви реєструвалися самостійно, але грошову допомогу ще не отримали: зверніться, будь ласка, до відділу соціального захисту населення Сколівської міської ради – вас перереєструють.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора