A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Повідомлення про оприлюднення Проекту регуляторного акту — Проекту рішення Сколівської міської ради

Дата: 30.06.2022 14:52
Кількість переглядів: 271

«Про затвердження Положення про оренду окремих конструктивних елементів благоустрою комунальної власності на розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності»

Розробник Проекту – відділ архітектури, містобудування та розвитку інфраструктури Сколівської міської ради

Проект рішення сесії Сколівської міської ради «Про затвердження Положення про оренду окремих конструктивних елементів благоустрою комунальної власності на розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності» розроблений керуючись ст. 28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядком розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, затвердженого наказом Мінрегіону від 21.10.2011 №244, Законом України «Про благоустрій населених пунктів», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оренду державного та комунального майна».

Проект регуляторного акту розроблений з метою визначення порядку справляння орендної плати за окремі конструктивні елементи благоустрою комунальної власності та встановлення ступеня відповідальності за несвоєчасну сплату орендної плати або ухилення від неї, відповідає принципам державної регуляторної політики, встановлених статтею 4 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

Проект рішення сесії Сколівської міської ради «Про затвердження Положення про оренду окремих конструктивних елементів благоустрою комунальної власності на розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності» та аналіз його регуляторного впливу будуть оприлюднені відповідно до вимог Закону Україну «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» на сайті Сколівської міської ради (https://skole-rada.gov.ua).

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань до зазначеного Проекту рішення приймаються відділом архітектури, містобудування та розвитку інфраструктури Сколівської міської ради в письмовому вигляді на поштову адресу: 82600 Львівська область, Стрийський район, м. Сколе, майдан Незалежності, буд. 1 або на електронну пошту (smiskrada@ukr.net) протягом місяця від дня його оприлюднення.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора