A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Переваги співпраці роботодавців з посадовцями Державної служби зайнятості

Дата: 08.06.2022 15:50
Кількість переглядів: 310

Фото без описуСпівпраця посадовців служби зайнятості з фірмами та компаніями з питань добору персоналу покликана максимально задовольнити кадрові потреби працедавців. Для цього використовуються усі ймовірні прийоми та способи, зокрема організовуються мініярмарки вакансій, кваліфікаційні інтерв’ю з претендентами, у тому числі в режимі онлайн, проводяться зустрічі на виробництві, професіографічні екскурсії, профвідбір, професійне навчання та ін.

Аби потенційні працівники максимально відповідали вимогам працедавця, добір кадрів здійснюється із застосуванням елементів рекрутингу, що включає аналіз професійно-кваліфікаційного складу безробітних, вивчення інтернет-ресурсів, де вміщені резюме охочих повернутися до праці, партнерство з навчальними установами, в яких куються кадри для місцевої економіки тощо.

Які ж переваги послуг з рекрутингу? Перший плюс: працедавець має змогу зекономити час на пошук персоналу, оскільки спеціалісти служби зайнятості з-посеред багатьох претендентів відберуть найбільш прийнятні кандидатури, порозмовляють з ними і лише тоді домовляться про зустріч претендента з потенційним керівником.

Другий козир: кадровій службі підприємства не потрібно розміщувати оголошення про набір працівників на платних job-порталах. Достатньо будь-яким доступним способом поінформувати центр зайнятості про наявність вакансії (контакти – за посиланням https://bit.ly/3BMC4Yx), скористатися електронним кабінетом працедавця на сайті ДСЗ (https://lviv.dcz.gov.ua/cabinet ), самостійно розмістити інформацію на телеграм-каналі Державної служби зайнятості через чат-бот @DCZWorkNowBbot (https://t.me/worknowdcz) або виповнити гугл-форму https://bit.ly/3mgZSfY .

Третій плюс: скористатися послугою з рекрутингу доцільно представникам малого бізнесу або фізичним особам-підприємцям, у штаті яких нема працівника, що займається добором персоналом. Власне цю функцію виконують посадовці служби зайнятості, котрі з’ясують усі вимоги до претендента, його освіти, досвіду, особистісних якостей і максимально наближено до цих вимог підберуть кандидата. А щоби переконатися, що та чи інша особа впорається з обумовленими у вакансії обов’язками, зроблять своєрідний «зріз знань», надавши послугу з профвідбору.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора