A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

До уваги внутрішньо переміщених осіб!!! Продовжено кінцевий термін подачі заяв внутрішньо переміщеними особами для отримання державної допомоги до 30 квітня 2022 року

Дата: 18.04.2022 11:46
Кількість переглядів: 555

Фото без описуДо Сколівської міської ради надходять звернення від громадян щодо проблем із реєстрацією внутрішньо переміщених осіб (ВПО).   Реєстрація ВПО із наданням відповідних  довідок проводиться у відділі соціального захисту Сколівської міської ради ВИКЛЮЧНО з використанням Програмного Комплексу «Соціальна громада», розробником  якої є Міністерство соціальної політики України. На сьогодні ПК «Соціальна громада» та База даних про ВПО працюють зі значним уповільненням. Через технічні проблеми, пов’язані із зверненням великої кількості людей,  виникають черги. За інформацією відділу соціального захисту Сколівської міської ради для отримання довідки і внесення інформації до Єдиної бази даних ВПО однієї особи, в окремих випадках, займає декілька годин.

Враховуючи вищезазначені проблеми, внутрішньо переміщених осіб приймають для видачі довідок працівники відділу соціального захисту населення Сколівської міської ради та відділу №1 управління соціального захисту населення Стрийської райдержадміністрації. Станом на  15 квітня 2022 року зареєстровано та видано понад 2000 довідок внутрішньо переміщеним особам.

У зв’язку з технічними проблемами у роботі  ПК «Соціальної громади» можливість звернення ВПО для реєстрації, а також оформлення фінансової допомоги від держави з березня місяця  продовжено до 30 квітня 2022 року.

Зі своєї сторони Мінсоцполітики, для вирішення вищезазначених проблем, вживає заходи з посилення серверних потужностей для підвищення продуктивності роботи «Соціальної громади». Над технічними питаннями продовжують працювати, робота триває.

Просимо внутрішньо переміщених осіб відноситись до роботи працівників соціального захисту з розумінням!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора