A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Баварія подала руку допомоги українцям!

Дата: 11.04.2022 18:00
Кількість переглядів: 690

Фото без описуДнями на Сколівщину прибув гуманітарний вантаж від наших Фото без описудрузів з Баварії,  партнерів ГО Імпульс,  керівник Мирослава Багрінець. Сколівська міська рада висловлює  щиру подяку всім, хто зумів приготувати і щиро  передати  смачні частунки для вимушено переміщених українців, які постраждали від війни та частково нашим воякам ЗСУ.
3 тонни м'ясної продукції неабияк збагатили й урізноманітнили  харчовий раціон людям у складний для них період життя та додали приємної нотки настрою перед Великоднем! Фото без описуДопомога від  німецьких благодійників у вигляді м’ясо-ковбасних виробів швидко і надійно доставлена у всі місця тимчасового проживання ВПО на Сколівщині: Сколівську ЗЗСО № 3,  палац баронів Гредлів, Козівську школу-ліцей, на туристичну базу «Карпати» у Дубині, реабілітаційний центр «Надія» у Верхньому Синьовидному, ДОЗ у с. Крушельниця.
Крім того, завдяки волонтерам, частина смачних виробів поїхала до наших вояків у зону активних бойових дій в район Попасної.
Доромогу отримали також дві багатодітні сім'ї біженців  у  с. Коростів та ряд багатодітних сімей з навколишніх сіл.
Щира подяка від Сколівської міської ради  на адресу благодійників: Ліонс клуб м.Фреюнг Графенау  Lions Club Freyung Grafenau (президент Армін Шматц), сімейному підприємству  Spiegelau Wawrzek
Висловлюємо вдячність за
можливість безперешкодної доставки команді волонтерів під керівництвом @Андрія Багрінця.
Теплі слова нашої подяки хочемо висловити координаторам гуманітарної акції з української і німецької сторони  Мирославi Багрінець, Христині Вавчек Christina Wawrzek .
Ще один крок, ще один акт людяності!  Впевнено, разом торуємо шлях до ПЕРЕМОГИ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора