A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

До уваги роботодавців!

Дата: 29.03.2022 17:22
Кількість переглядів: 505

Фото без описуВідповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 20 березня 2022 року № 331 «Про затвердження Порядку надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні» працедавець у разі забезпечення роботою вимушено переміщених осіб на умовах строкового або безстрокового трудового договору (контракту), гіг-контракту, у т. ч. за сумісництвом, має право на отримання компенсаційної виплати у розмірі  6500 гривень за кожну таку особу. Загальна тривалість надання компенсації не може перевищувати два місяці з дня працевлаштування. Програма діє у період воєнного стану та впродовж 30 календарних днів після його закінчення.

Щоб отримати компенсацію, працедавець не раніше ніж через 5 днів після працевлаштування внутрішньо переміщеної особи повинен надіслати заяву (бланк – за посиланням https://bit.ly/37Nlhtf ) в електронній формі через «Портал Дія» або відвідати центр зайнятості (філію ЛОЦЗ) за місцем знаходження й особисто подати заяву у паперовій формі  чи надіслати її на адресу електронної пошти  відповідного центру зайнятості (e-mail базових центрів зайнятості або філій Львівського ОЦЗ – за посиланням https://bit.ly/37SXcS3 ).

У разі подання заяви через центр зайнятості (філію) також слід додати: копію наказу про працевлаштування особи, документ, що підтверджує працевлаштування на умовах, передбачених вищевказаною Постановою, відомості про працівників, які є застрахованими особами (бланк – за посиланням https://bit.ly/3NgIEeW), копію довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора