A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!!!

Дата: 15.03.2022 16:41
Кількість переглядів: 372

Фото без описуВійни виграються не лише на полях битв, а й працюючою економікою. Можна мати безкінечно мотивованих воїнів, будь-яку зброю, але якщо відсутній тил, країна зупинилась і не працює, то все це позбавлено сенсу.  Українське військо зупинило швидке просування ворога. Війна перейшла в позиційну стадію. Розрахунок на виснаження української економіки - у пріоритетних планах агресора. Тому кожен, хто не взяв в руки зброю чи не пішов допомагати у військо, має взяти не менш важливу зброю на захист України - щоденно працювати та відновлювати економіку!

Ворог хотів посіяти паніку, змусити нас сидіти по підвалах, розірвати економічні зв’язки, логістику, виробництво, а ще більше змусити людей виїжджати за межі України.

Де немає громадян - там немає вже і держави.

Кожна людина, яка виїхала за межі країни, вже не працює на державу, не приймає участі в формуванні її бюджету, не сплачує податки.

І саме це б’є по Україні так само, як і крилаті ракети, бомбардувальники чи танки ворога.

Ніяка зброя не здатна зруйнувати Україну, перемогти наше військо і зламати наших людей.

Єдине, що може це зробити - економіка, яка не працює.

Тому закликаємо кожного з вас повертатися на свої робочі місця, продовжувати робити свою справу, сплачувати податки, наповнювати бюджети всіх рівнів, які забезпечують українське військо і всі необхідні для нього процеси.

СЛАВА УКРАЇНІ!!!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора