A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Львівський митрополит УПЦ МП назвав дії росіян в Україні сатанинським безумством

Дата: 14.03.2022 14:50
Кількість переглядів: 324

Фото без описуМитрополит Львівський і Галицький Філарет Кучеров зробив чергове звернення з приводу війни Росії проти України. Він назвав дії російських окупантів геноцидом українського народу і звернувся до керівництва РФ із вимогою негайно припинити знищення українського народу.

«Духовенство Львівської єпархії Української православної Церкви категорично засуджує війну, яку віроломно розпочала Російська Федерація проти нашої держави і українського народу. Те, що відбувається сьогодні, це непросто гріх, а сатанинське безумство, що приводить до знищення невинних людей. Дії Росії по відношенню до українського народу все більше набувають сьогодні ознак геноциду», – заявив митрополит Філарет.

Він згадав сьогоднішнє бомбардування військового центру на Львівщині і вчорашнє бомбардування Святогірської лаври, де постраждали біженці. Митрополит називає жахливим те, що агресор називає боротьбою з нацизмом атаку житлових масивів з мирними жителями.

«Духовенство Львівської єпархії ще раз виголошує свою позицію: ми виступаємо за єдність українського народу та цілісність української держави в її конституційних кордонах. Ми засуджуємо агресію Російської Федерації та звертаємось до керівництва РФ – терміново припинити бомбардування населених пунктів, припинити знищення українського народу, вивести війська з території України та припинити війну», – наголосив Митрополит Львівський і Галицький.


https://zaxid.net/lvivskiy_mitropolit_upts_mp_nazvav_diyi_rosiyan_v_ukrayini_sataninskim_bezumstvom_n1538294

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора