A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Шановні мешканці громади!

Дата: 27.02.2022 12:13
Кількість переглядів: 214

Відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану»  Указом Президента України утворено Львівську обласну та Стрийську районну військові адміністрації. Військові адміністрації на відповідній території здійснюють повноваження із запровадження та здійснення заходів правового режиму воєнного стану.
Відповідно до зазначеного Закону військове командування разом із військовими адміністраціями можуть запроваджувати та здійснювати заходи правового режиму воєнного стану в тому числі:
- встановлювати заборону або обмеження на вибір місця перебування чи місця проживання осіб;
-забороняти торгівлю алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі;
-забороняти громадянам, які перебувають на військовому або спеціальному обліку у Міністерстві оборони України, Службі безпеки України чи Службі зовнішньої розвідки України, змінювати місце проживання (місце перебування) без дозволу військового комісара або керівника відповідного органу.
 Органи державної влади України, та органи місцевого самоврядування, підприємства, установи, організації, громадські об’єднання, а також громадяни зобов’язані сприяти діяльності військового командування та військових адміністрацій у запровадженні та здійсненні заходів правового режиму воєнного стану на відповідній території.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора