A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

«Три доби, які назавжди змінили нашу країну і світ», - Міністр оборони звернувся до українців

Дата: 27.02.2022 10:42
Кількість переглядів: 191

У четвер, 24 лютого, російські війська наступом пішли на територію України. Відтак сьогодні минає третя доба оборони українських захисників від ворожих загарбників. На щастя, окупантам не вдалось здійснити бліцкрик. Зокрема, про це йдеться у зверненні Міністра оборони України Олексій Рєзніков. «Де всі ті, хто обіцяв за 72 години захопити Київ? Де вони? Я їх не бачу. Я лише чую, як вони виправдовуються. Натомість я бачу героїчну армію, звитяжну гвардію, безстрашних прикордонників, самовідданих рятувальників, надійних поліцейських, невтомних ангелів-медиків. Усіх, хто виконує свій обов’язок.

Я бачу тисячі і тисячі Громадян, які взяли до рук зброю, стали до лав територіальної оборони і б’ються. За майбутнє своїх дітей та онуків. За тих, кого кохають. За пам'ять своїх пращурів. За свою Державу. Вас бачать усі, весь світ!», - йдеться у зверненні.

Міністр додав, що попереду в України багато випробувань. Але в нашу перемогу тепер віримо не тільки ми.

«Подивіться навколо. Багато хто нарешті здолав страх і наважився кинути виклик Кремлю.

З кожною годиною все більше людей усвідомлює, що ніде в Європі немає такої армії. Ніде. І що без цієї армії і нашого народу Європа ніколи не буде в безпеці. Без нас Європи просто не буде. Тому вже зараз надходить допомога, яка ще три дні тому була неможливою», - написав Олексій Рєзніков.

Темрява відступить. Світанок близько. Тримаймо стрій.

Слава Україні! Слава Героям України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора