A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації (с.Коростів)

Дата: 21.02.2022 13:04
Кількість переглядів: 371

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детального плану території для індивідуального садівництва на території Сколівської міської ради по вул. Черемшини в с. Коростів  Стрийського району Львівської області».  

Замовник:   Сколівська міська рада

Розробник:   ФОП ДІДИК  В.Ю.        Кваліфікаційний сертифікат АА №  003775 від 22.05.2017.

Підстава для розроблення:  рішення XXXV сесії   Коростівської сільської  ради  VII демократичного  скликання №666  від  13 .12. 2019.

З проектом детального плану території можна  ознайомитися на сайті Сколівської міської ради  та  у відділі архітектури, містобудування та  розвитку  інфраструктури (за адресою: Львівська обл., Стрийський р-н,  м. Сколе, майдан Незалежності, 1),  до  22 березня  2022 року включно.

Пропозиції та зауваження щодо проекту слід оформляти відповідно до порядку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011р. №555, та подавати до відділу архітектури, містобудування та  розвитку  інфраструктури Сколівської міської ради   (за адресою: Львівська обл., Стрийський р-н, м. Сколе, майдан Незалежності, 1),  до   22  березня 2022 року   включно.

Відповідальна  особа за забезпечення організації розгляду пропозицій –  головний спеціаліст відділу архітектури, містобудування та  розвитку  інфраструктури Сколівської міської ради  Ярослав  ЛЕПІСЕВИЧ .

Пропозиції та зауваження, що поступили після встановленого терміну, не розглядаються.

Громадські слухання щодо проекту детального плану території відбудуться   23 березня  2022 року о 11:00 год. у адмінприміщенні  Сколівської  міської ради  за адресою:  Львівська обл., Стрийський р-н,   м. Сколе, м-н Незалежності, 1. 

Детальний план

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора