A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Шановні ветерани війни в Афганістані, члени сімей воїнів-афганців!

Дата: 15.02.2022 10:04
Кількість переглядів: 348

Фото без описуШановні учасники бойових дій на території інших держав! Цього лютневого дня Україна заслужено вшановує своїх співвітчизників — учасників бойових дій на території інших держав – воїнів інтернаціоналістів. Ваші подвиги – це та велична правда історії, яку не спотворити і не перекреслити жодними змінами у сучасному мінливому світі. Це взірець реального патріотизму, кращий приклад служіння Батьківщині, наочне свідчення єдності всіх поколінь нашого народу.
Зі всіх сучасних збройних конфліктів афганська війна була найкривавішою, її тінь торкнулась майже кожної української родини
Шановні учасники бойових дій! Ви як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру. І як ніхто вмієте дорожити сьогоднішнім днем. Для вас не пустий звук слова про бойове братерство, вірність військовому обов’язку, самопожертва та патріотизм. Ми засвідчуємо вам свою глибоку шану й повагу.
Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю усіх, хто загинув.
Ми вклоняємося подвигу тих, хто вижив, вистояв наперекір усім смертям.
Ми пишаємося вами — справжніми чоловіками, бойовими солдатами і офіцерами.
Збереження пам'яті про війну та її трагедії для нового покоління – наш святий обов'язок перед тими, хто загинув у пеклі Афганістану та в інших військових конфліктах за межами України.
Сьогодні Україна виборює свою незалежність та цілісність у війні з колись братським народом. І на захисті рідної землі в перших рядах знову стоять воїни-інтернаціоналісти, передаючи свій бойовий досвід і мужність молодим воїнам. Честь і слава їм за те.
Щиро бажаю всім учасникам бойових дій міцного здоров’я на довгі роки, миру, успіхів у праці, достатку та злагоди у родинах. Нехай біль війни назавжди залишиться у минулому, спокійним буде життя і безхмарним небо!
З повагою -
міський голова   Микола Романишин

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора