A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості (с.Підгородці)

Дата: 09.02.2022 17:52
Кількість переглядів: 345

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детального плану території по зміні цільового призначення частини земельної ділянки із ведення комерційної діяльності для будівництва та обслуговування житлового будинку на території Сколівської міської ради, в с. Підгородці, Стрийського району, Львівської області».   

Замовник:   Сколівська міська рада

Розробник: ФОП «Дідик В.Ю.», кваліфікаційний сертифікат серія АА № 003775 від 22 травня 2017 року.  

Підстава для розроблення: рішення  XXXV  сесії  VII демократичного скликання Підгородецької сільської ради від 16.10.2020  №1151.    

З проектом детального плану території можна  ознайомитися на сайті Сколівської міської ради  та  у відділі архітектури, містобудування та  розвитку  інфраструктури (за адресою: Львівська обл., Стрийський р-н, м. Сколе, майдан Незалежності, 1), до 10 березня  2022 року включно.

Пропозиції та зауваження щодо проекту слід оформляти відповідно до порядку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555, та подавати до відділу архітектури, містобудування та  розвитку  інфраструктури Сколівської міської ради   (за адресою: Львівська обл., Стрийський р-н, м. Сколе, майдан Незалежності, 1),  до  10 березня 2022 року   включно.

Відповідальна  особа за забезпечення організації розгляду пропозицій –  головний спеціаліст відділу архітектури, містобудування та  розвитку  інфраструктури Сколівської міської ради  Ярослав  ЛЕПІСЕВИЧ.

Пропозиції та зауваження, що поступили після встановленого терміну, не розглядаються.

Громадські слухання щодо проекту детального плану території відбудуться  10 березня  2022 року о 10:00 год. у адмінприміщенні  Сколівської  міської ради  за адресою:  Львівська обл., Стрийський р-н,   с. Підгородці.

Детальний  план

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора