A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Шановні мешканці громади!

Дата: 04.02.2022 17:52
Кількість переглядів: 535

На зображенні може бути: одна або кілька осіб та текстНа сьогоднішній день 13 доріг загального користування, які є під’їзними (транзитними) дорогами до населених пунктів Сколівської територіальної громади перебувають на балансі департаменту дорожнього господарства Львівської ОДА.А тому, їх утримання (розчищення від снігу та підсипка) здійснюється за кошти обласного бюджету і оплачується департаментом дорожнього господарства Львівської ОДА.
Міжнародну трасу М-06 Київ-Чоп обслуговує ТзОВ «ТехноБудЦентр» за рахунок коштів Служби автомобільних доріг Львівської області.
Сколівське КП ВКГ обслуговує комунальні дороги, які знаходяться в межах населених пунктів громади. На балансі комунального підприємства є 2 одиниці техніки, які можуть розчищати дороги та тротуари – це трактори МТЗ-82 і DF-404. Зрозуміло, що впоратись із прибиранням снігу в усіх населених пунктах громади вони не в змозі. Тому, в кінці 2021 року було додатково придбано відвал для автомобіля ГАЗ 66, який після переобладнання, також здійснюватиме чищення комунальних доріг громади.
Окрім цього, в 2022 році міською радою підготовлено заявку на конкурс регіональних проектів щодо закупівлі екскаватора-навантажувача для Сколівського КП ВКГ, який в майбутньому буде підсиленням для розчистки комунальних доріг в громаді.
Надіємось на Ваше розуміння, що двома одиницями техніки, неможливо утримувати в належному стані комунальні дороги міста та 16 населених пунктів громади.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора