A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості (с.Гребенів)

Дата: 17.01.2022 15:57
Кількість переглядів: 363

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Про надання дозволу на розроблення детального плану території житлової та громадської забудови в с. Гребенів, вул. Карпатська, Львівська область»     

Замовник: Сколівська міська рада

Розробник: ФОП « Сович Л.І.», сертифікат АА № 001666 від  22.07.2013.

Підстава для розроблення:  рішення  Сколівської міської ради від 07.10.2021 №1944.   

З проектом детального плану території можна  ознайомитися на сайті Сколівської міської ради  та  у відділі архітектури, містобудування та  розвитку  інфраструктури за адресою: Львівська обл., Стрийський р-н, м. Сколе, м-н Незалежності,1,   до 17 лютого 2022 року включно.

Пропозиції та зауваження щодо проекту слід оформляти відповідно до порядку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011  № 555, та подавати до відділу архітектури, містобудування та розвитку  інфраструктури Сколівської міської ради за адресою: Львівська обл., Стрийський р-н, м. Сколе, майдан Незалежності, 1,  до 17  лютого 2022 року   включно.

Відповідальна особа за забезпечення організації розгляду пропозицій –головний спеціаліст відділу архітектури, містобудування та розвитку  інфраструктури Сколівської міської ради  Ярослав Миронович ЛЕПІСЕВИЧ.

Пропозиції та зауваження, що поступили після встановленого терміну не розглядаються.

Громадські слухання щодо проекту детального плану території відбудуться  18 лютого  2022  року  о 12.00 год. у адмінприміщенні  Сколівської міської ради  за адресою:  Львівська обл., Стрийський р-н, с. Гребенів, вул. Шевченка, 18.

Детальний план

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора