A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

22 грудня відбулась чергова робоча нарада під головуванням Прем‘єр міністра України Денис Шмигаль щодо реалізації проекту «Мале карпатське коло»

Дата: 23.12.2021 11:55
Кількість переглядів: 794

Фото без описуДержавний інвестиційний проєкт "Мале карпатське коло" стартувавФото без опису 2019 року. У його межах заплановано будівництво трьох нових перевалів, які дозволять повноцінно використати рекреаційний потенціал Славська і Боржави, з’єднають скелі Довбуша з Тустанню і курортами Трускавця та Східниці, та дозволять комфортно та безпечно подорожувати Українськими Карпатами. Під час наради спільно з Прем‘єр Міністром України, Головою Верховної Ради України і Секретарем РНБО було обговорено подальші дії щодо реалізації даного проекту.
Діючі ж автошляхи заплановано максимально розширити, зробити більш безпечними, облаштувавши безпечні розв’язки, освітлення і відеоспостереження, а також створити повноцінні умови для велотуристів.
Серед автомобільних доріг нашої громади де буде здійснено капітальний ремонт:
М-06 Київ -Чоп;
Сколе-Славське;
Східниця-Верхнє Синьовидне;
Верхнє Синьовидне-Дубина-Кам‘янка;
Корчин-Дубина.
Слід зазначити, що з‘єднання гірських туристичних локацій в Українських Карпатах новими якісними дорогами, сприятиме обміну туристичними потоками, зменшенню часу подорожі, а також суттєво вплине на соціально-економічний розвиток громад та збільшить туристичний потенціал в регіоні.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора