Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

22 грудня відбулась чергова робоча нарада під головуванням Прем‘єр міністра України Денис Шмигаль щодо реалізації проекту «Мале карпатське коло»

Дата: 23.12.2021 11:55
Кількість переглядів: 801

Фото без описуДержавний інвестиційний проєкт "Мале карпатське коло" стартувавФото без опису 2019 року. У його межах заплановано будівництво трьох нових перевалів, які дозволять повноцінно використати рекреаційний потенціал Славська і Боржави, з’єднають скелі Довбуша з Тустанню і курортами Трускавця та Східниці, та дозволять комфортно та безпечно подорожувати Українськими Карпатами. Під час наради спільно з Прем‘єр Міністром України, Головою Верховної Ради України і Секретарем РНБО було обговорено подальші дії щодо реалізації даного проекту.
Діючі ж автошляхи заплановано максимально розширити, зробити більш безпечними, облаштувавши безпечні розв’язки, освітлення і відеоспостереження, а також створити повноцінні умови для велотуристів.
Серед автомобільних доріг нашої громади де буде здійснено капітальний ремонт:
М-06 Київ -Чоп;
Сколе-Славське;
Східниця-Верхнє Синьовидне;
Верхнє Синьовидне-Дубина-Кам‘янка;
Корчин-Дубина.
Слід зазначити, що з‘єднання гірських туристичних локацій в Українських Карпатах новими якісними дорогами, сприятиме обміну туристичними потоками, зменшенню часу подорожі, а також суттєво вплине на соціально-економічний розвиток громад та збільшить туристичний потенціал в регіоні.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора