A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

ВМИКАЙ БЕЗ ПЕРЕНАВАНТАЖЕНЬ!

Дата: 22.12.2021 10:22
Кількість переглядів: 796

Фото без описуОсновні чинники, котрі зумовлюють загорання є необережне куріння у стані алкогольного спяніння, несправності та порушення правил експлуатації побутових приладів. Зазвичай більшість смертельних випадків із дорослим населенням на пожежах трапляються через недбалість самих погорільців.

 Зважаючи на ситуацію, яка сталась на львівщині у сфері пожежної та техногенної безпеки Головне Управління ДСНС України в Львівській області вкотре звертається до мешканців із проханням бути більш уважними та обережними при користуванні електричними та газовими приладами, пічним опаленням та при курінні у приміщенні.

Слід дотримуватись основних запобіжних заходів та правил пожежної безпеки при експлуатації електричних та нагрівальних приладів, які використовуються у побуті: нагрівальні прилади можна встановлювати тільки на негорючі підставки; забороняється залишати включені прилади без нагляду та включати в одну розетку одночасно декілька приладів; необхідно спостерігати за щільністю контактів у місцях з’єднання проводів приладів до вилки, клем між собою тощо. Слід пам’ятати: замінювати запобіжники, що перегоріли, в телевізорах, приймачах та інших побутових приладах саморобними або плавкими небезпечно. Забороняється користуватися саморобними нагрівальними приладами! Утримуйте електромережу у справному стані, памятайте про небезпечну дію чадного газу, не залишайте дітей без нагляду дорослих, будьте обачними, подбайте про власне життя та життя тих хто поруч.

Стрийське РУ ГУ ДСНС України у Львівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора